1 senelik bazi videolarimi bir uzun video icine aldim ama

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Merhabalar.
1 senelik 5-6 ayri videomu kirparak 66dakikalik uzun 1 videoda topladim ve "2020'de neler yaptim" gibi bir baslikla yayinladim.
Guzel de tutuldu, yarin sabah 'PARA KAZANMAK' icin basvuru yapmayi dusunuyorum ama bu bahsettigim videodan dolayi bir sorun olur mu?
Videoda kesinlikle telifle ilgili bir sey yok, hepsi kendi cekip seslendirdigim ulke tanitim videolari.
Sorun olur da sayilmazsa 4000saatin altina dusmus olur izlenmem.
Ama mantiken bir sorun olacagini sanmiyorum, cunku bir cok kisi boyle yapmis...
Sizce durum ne olur?
Türkiye'nin ilk ve tek Kripto ve Nft forumu

Son düzenleme:

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Merhabalar.
1 senelik 5-6 ayri videomu kirparak 66dakikalik uzun 1 videoda topladim ve "2020'de neler yaptim" gibi bir baslikla yayinladim.
Guzel de tutuldu, yarin sabah 'PARA KAZANMAK' icin basvuru yapmayi dusunuyorum ama bu bahsettigim videodan dolayi bir sorun olur mu?
Videoda kesinlikle telifle ilgili bir sey yok, hepsi kendi cekip seslendirdigim ulke tanitim videolari.
Sizce durum ne olur?
Sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: halil

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhabalar.
Sizce durum ne olur?
Videoyu yayınlarken birebir mi aldin yoksa en boy değişimi yaptın mi ?

• Beğen
Tepkiler: sahinselcuk

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Videoyu yayınlarken birebir mi aldin yoksa en boy değişimi yaptın mi ?
Kendime ait 7-12dk arasi uzunluktaki 2020 videolarimi bazisinin basindan, bazisinin sonundan kesip birlestirdim. 2020 genel bakis/nasil gecti gibi toplam 66dk'lik bir videoda birlestirmis oldum farkli bir baslik kullanarak. En boy degisimi yapmadim.
Ve saglik ekibinden olmadigimdan dolayi da onceki yukledigim 2-3 Korona ile ilgili konustugum videolarin da baslik ve aciklamasindan Corona kelimelerini kaldirdim/degistirdim..

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Buyuk ihtimal tekrar kullanilan icerik hatasi alacaksın,ayni videolari tekrar yayinlayacaksan videolari %100 buyutme oranini 99.9 yada 100.1 yaparak çözünürlüğü degsitirerek yayinla yoksa ayni video tekrar yayinlandiginda tekrar kullanilan icerik hatasi almana sebep olur aklında olsun

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Buyuk ihtimal tekrar kullanilan icerik hatasi alacaksın,ayni videolari tekrar yayinlayacaksan videolari %100 buyutme oranini 99.9 yada 100.1 yaparak çözünürlüğü degsitirerek yayinla yoksa ayni video tekrar yayinlandiginda tekrar kullanilan icerik hatasi almana sebep olur aklında olsun
Tesekkurler yanit icin. 6 saat once basvurdum. Pc'den YouTube Studio ile boyle bir duzenleme yapilabilir mi? Bazi duzenleme ve montaj olaylarinin oldugunu biliyorum ama detaylica incelemedim hic. Genellikle telefonla Full Hd veya 4K cekip yine telefonla duzenler, montaj eder ve export edip yuklerim.

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Tesekkurler yanit icin. 6 saat once basvurdum. Pc'den YouTube Studio ile boyle bir duzenleme yapilabilir mi? Bazi duzenleme ve montaj olaylarinin oldugunu biliyorum ama detaylica incelemedim hic. Genellikle telefonla Full Hd veya 4K cekip yine telefonla duzenler, montaj eder ve export edip yuklerim.
Şuan yapilabilecek bir şey yok onay alamazsan mesaj at bana yardımcı olayim.

• Beğen

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Hiç bir şey olmaz , daha önceki kanalımda sorundan dolayı oradaki videoları sildim yeni açmış olduğum kanala aynılarını değiştirmeden yükledim , hatta google ads den izleme yaptım (gerçi bir faydası olmadı) kanalım açılmaz diyordum ama , Müracaat dan 2. gün kanalım Pk açıldı

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Hiç bir şey olmaz , daha önceki kanalımda sorundan dolayı oradaki videoları sildim yeni açmış olduğum kanala aynılarını değiştirmeden yükledim , hatta google ads den izleme yaptım (gerçi bir faydası olmadı) kanalım açılmaz diyordum ama , Müracaat dan 2. gün kanalım Pk açıldı
Yasak bir uygulamadir bu yuzden hesapların para kazanmasi kapatiliyor.Sadece şanslısınız :)

• Beğen