1 senelik bazi videolarimi bir uzun video icine aldim ama

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Merhabalar, cok garip bir sekilde kabul olmadi ve 30 gun sonra yeniden deneyin yaziyor.
Garip olan ise bu:
Tekrar kullanılan içerik
Önemli bir değer katan değişiklikler yapmadan başkalarının içeriklerini kullanan kanallar.
Ama ben baskalarinin videolarini kullanmadim, var olan videolari basvurudan once silmistim.
Bir hata olmus olabilir mi?
Yoksa konuyu acarken ki yaptigim .
Hatalı yanıt verdiğim için üzgünüm.
Eskiden videoları birleştirince sorun çıkmıyordu. Demek ki politikada değişiklik yapmışlar.
Ya da onay aşamasında olduğunuz için sıkıntı çıkmış olabilir.
Örneğin ben blogger dersleri verirken tüm videoları birleştirerek para kazanmaya devam etmiştim, fakat onay aşamasını çoktan geçmiştim.
1 ay içinde güzel bir video çekip tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Hatalı yanıt verdiğim için üzgünüm.
Eskiden videoları birleştirince sorun çıkmıyordu. Demek ki politikada değişiklik yapmışlar.
Ya da onay aşamasında olduğunuz için sıkıntı çıkmış olabilir.
Örneğin ben blogger dersleri verirken tüm videoları birleştirerek para kazanmaya devam etmiştim, fakat onay aşamasını çoktan geçmiştim.
1 ay içinde güzel bir video çekip tekrar başvuru yapabilirsiniz.
SIKINTI su ki izlenme saat sayim dusecek bu defa da.
4000 saati gecmem, 1 aydan fazla zaman alabilir 😟
Neyse, bakacagiz artik.
Herkese yardimlari icin tesekkurler

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
SIKINTI su ki izlenme saat sayim dusecek bu defa da.
4000 saati gecmem, 1 aydan fazla zaman alabilir 😟
Neyse, bakacagiz artik.
Herkese yardimlari icin tesekkurler
En azından denediniz. Şimdi denememiş gibi davranarak 4000 saati geçmeye çalışın.
Denemeseydiniz 4000 saati nasıl geçecektiniz?

Eninde sonunda reklamları alacağınızdan şüphem yok. Bu süreç herkes için zordur.
İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: Feneroin

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
En azından denediniz. Şimdi denememiş gibi davranarak 4000 saati geçmeye çalışın.
Denemeseydiniz 4000 saati nasıl geçecektiniz?

Eninde sonunda reklamları alacağınızdan şüphem yok. Bu süreç herkes için zordur.
İyi çalışmalar.
Guzel dilekleriniz icin tesekkurler.
Beklettigim 3 video vardi, para kazanma acildiktan sonra taze taze yuklerim diyordum o hevesle 😅 artik bi 30 gun bos duramam, bunlari bari guzelce edit'leyip Youtube'e ekleyeyim.

Bu arada, ben aslinda ulke/sehir tanitimi yapiyorum ama bir kere telefon tanitimi yaptim. Simdi de kablosuz kulaklik tanitimi yapsam, temayi bozmusum gibi olur mu yani para kazanmayi etkiler mi?
10-12 video ulke tanitimi ile ilgili, elimdekini yuklersem, 2'si de yine sahsen aldigim urunun tanitimi olmus olacak...

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Herkese cok tesekkur ederim.
2 kez ret yedikten sonra Sizlerin de destegiyle 3.kez basvurumu sabah yaptim ve sadece 9 saat sonra TEBRIKLER! diye baslayan mail geldi. Yani artik Youtube'de para kazanmaya basladim, hemen reklamlari aktif ettim ve su an reklamlar videolarimda gozukuyor☺️
Sizlerin yani arkadaslarin destegiyle benim durumumdakilere yön vermek istiyorum: SiZLER DE ASLA PES ETMEYiN. Azmedin, sabredin, oluyor, olur. Hic bir emek karsiliksiz kalmiyor yani