1 Yıldır Sonuçlanamayan PARA Kazanma Hesap Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

61.komurcu

Üye
Üye
6 Ocak 2019
4
0
1
Merhabalar böyle bir sitenin varlığını görmek beni mutlu etti. kurallara uygun olarak para kazanmaya başladığım youtube kanalım aniden ocak 2018 de ücretli yayına kapatıldı. 1 ay sonra tekrar başvurmama rağmen bir yanıt gelmedi olumlu yada olumsuz. haziran 2018 de tekrar hesabımı değiştirip tekrar kendi hesabımla başvuruda bulundum 6 ay geçmesine rağmen ses seda yok nefret ettim youtubeden ne yapmam gerekiyor kimse ilgilenmiyor böyle iğrenç bir durum aldı adsense . yardımınız dokunursa çok mutlu olurum.
Youtube Kanalımın Linki ; 61.Komurcu İranFilmleri

61.komurcu

Üye
Üye
6 Ocak 2019
4
0
1
BİR ÇOĞU TELİFSİZ TABİKİ BU KONUDA ŞANSLI SAYILIRIZ İran İslam Cumhuriyeti youtube nin yasak olduğu bir ülke . sorun filmlerin telif hakları değil. bu teliflerden bazıları varken ben yine para kazanabiliyordum. ikincisi kendi hazırladığım tanıtım videoları da var. bez zaten kendi emeklerimden para kazanmak istiyorum. son olarak telif sorunsa eğer. kanalımı onaylamazlar olur biter. ben 1 yıldır neden inceleniyor denilmesine anlam veremiyorum bu kadar zor mu kabul edilip edilmemesi.
:))

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
BİR ÇOĞU TELİFSİZ TABİKİ BU KONUDA ŞANSLI SAYILIRIZ İran İslam Cumhuriyeti youtube nin yasak olduğu bir ülke . sorun filmlerin telif hakları değil. bu teliflerden bazıları varken ben yine para kazanabiliyordum. ikincisi kendi hazırladığım tanıtım videoları da var. bez zaten kendi emeklerimden para kazanmak istiyorum. son olarak telif sorunsa eğer. kanalımı onaylamazlar olur biter. ben 1 yıldır neden inceleniyor denilmesine anlam veremiyorum bu kadar zor mu kabul edilip edilmemesi.
:))

Merhaba. mesajınızda teliflerden bazıları varken ben yine para kazanabiliyordum. diyorsunuz. bu nasıl oluyor ? telif hakkı varken siz para kazanıyorsunuz.. telif hakkı içeren video eklendiği zaman uyarı e-postası gelir ve videoda yayınlanan reklam kazancı video telif sahibine gider ?

siz nasıl oluyorda kazandınız

61.komurcu

Üye
Üye
6 Ocak 2019
4
0
1
Merhaba. mesajınızda teliflerden bazıları varken ben yine para kazanabiliyordum. diyorsunuz. bu nasıl oluyor ? telif hakkı varken siz para kazanıyorsunuz.. telif hakkı içeren video eklendiği zaman uyarı e-postası gelir ve videoda yayınlanan reklam kazancı video telif sahibine gider ?

siz nasıl oluyorda kazandınız
sanırım yalnış anlaşılma oldu o videodan yani telifliden para kazanmadım ama telifsiz olandan kazanabiliyordum kanalım uygun olduğu için. ben 1 ayda tamamlanan inceleme sorununun neden 1 yıldır çözülmediğinden şikayetçiyim. :)

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
sanırım yalnış anlaşılma oldu o videodan yani telifliden para kazanmadım ama telifsiz olandan kazanabiliyordum kanalım uygun olduğu için. ben 1 ayda tamamlanan inceleme sorununun neden 1 yıldır çözülmediğinden şikayetçiyim. :)

neden uzun sürüyor diyim size .

Kurunun yanında yaş yaşın yanında kuru yanar meselesi bu . şimdi önüne gelen youtube kanalı açıp izlenme ve bot satın alarak. youtube şartlarını yerine getirmek için herkes elinden geleni yapiyor. bunu sizin için demiyorum.

durum hal böyleyken. doğal olarak inceleme çok uzun süre biliyor

61.komurcu

Üye
Üye
6 Ocak 2019
4
0
1
neden uzun sürüyor diyim size .

Kurunun yanında yaş yaşın yanında kuru yanar meselesi bu . şimdi önüne gelen youtube kanalı açıp izlenme ve bot satın alarak. youtube şartlarını yerine getirmek için herkes elinden geleni yapiyor. bunu sizin için demiyorum.

durum hal böyleyken. doğal olarak inceleme çok uzun süre biliyor
bu durumu hızlandıracak birşey yok mu:? açıklama kısmında sonucu 1 ay içinde açıklıyoruz yazıyor. bilmiyorum ama çok beklettiler sabır kalmadı açıkcası en azından olumsuzdur desinlerde ona göre davranalım. kanalım çok küçük sayılmaz yılların emeği mevcut. insan üzülüyor. :(