2 adsense hesabı kullanmak yasak mı?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

opseques

Üye
Üye
19 Nis 2019
5
1
3
1 adsense hesabım var ama bu bana yetmiyor. Aynı isimle 2 adsense hesabı kullanabilirmiyim veya bu durumu nasıl çözebilirim yardım?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar, adsense kişi başına sadece bir adsense hesabına izin vermekde. Siz neden 2 adsense kullanmak istiyorsunuz? sorununuz nedir?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Eğer bir site daha eklemek istiyorsanız Siteler kısmından ekleyebilirsiniz. YouTube kanalınıza da AdSense hesabınızı bağlayabilirsiniz.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Yardım Forumu Destek Ekibi

opseques

Üye
Üye
19 Nis 2019
5
1
3
peki 2 farklı kişiye ait olan adsense hesapları aynı ıp de sorun çıkarır mı?

tüm bilgiler farklı.

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
peki 2 farklı kişiye ait olan adsense hesapları aynı ıp de sorun çıkarır mı?

tüm bilgiler farklı.
Hayır çıkarmaz. Örneğin ailenizde her bir birey 18-yaşından büyükse adsense başvurusu yapabilir.

opseques

Üye
Üye
19 Nis 2019
5
1
3
yok yani kendi hesabım da var. Abimin adına bir adsense aldım şuan oynaylı. Aynı ıp den farklı kişilere ait olan 2 adsenseye de giriş yapmak sorun olacakmıdır. 2 hesabı da ben kendim kullanıyorum.

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
yok yani kendi hesabım da var. Abimin adına bir adsense aldım şuan oynaylı. Aynı ıp den farklı kişilere ait olan 2 adsenseye de giriş yapmak sorun olacakmıdır. 2 hesabı da ben kendim kullanıyorum.
2-sinide sizin kullandığınız tespit edilirse evet sorun olucakdır. Adsense kişi başına sadece bir adsense hesabına izin vermekde.