2 Adsense Hesap Çakışması

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

MehmeTugay

Üye
Üye
28 May 2018
20
20
0
Size aynı cevap gelmeyebilir. Benim bir hesabım banlanmıştı. Banlanmadan önce bir hesap için daha başvuru yapmıştım. Telefon numaraları aynı olduğu için yasaklı listeye girmiş oldum :)

Eğer daha önceden banlanmadıysanız eski hesap kapatılıp yeni hesabınız onaylanabilir.

Gerekli kurallara uyarak site açıp başvuru yaparsanız rahatlıkla adsense alabilirsiniz. Site yapıp adsense onayı alıp birçok kez siteyle birlikte adsense satışı yaptım. Para vererek alacağınız adsense hesabı için o kadar güvenmeyin. Siteyle birlikte adsense hesabı alırsanız daha faydalı olacaktır. Genelde sadece adsense hesabı satanlar bir süre sonra banlanma riskiyle karşılaşabiliyorlar. Çünkü site herhangi bir cezai işlemle karşılaşırsa ilişkili adsense hesabı da riske girer.
Yorumunuz için teşekürler öncelikle. Hocam fazla konuştuk biliyorum ama son bir sorum daha olacak şimdi benim elimde 2015 yılından kalma youtube adsense var hesap sapasağlam duruyor barındıran hesap olarak geçiyor ama web içinde kullanabiliyoruz anladıgım kadarıyla url girmemizi istiyor çünkü en kötü bunu kullansam herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba ?

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Yorumunuz için teşekürler öncelikle. Hocam fazla konuştuk biliyorum ama son bir sorum daha olacak şimdi benim elimde 2015 yılından kalma youtube adsense var hesap sapasağlam duruyor barındıran hesap olarak geçiyor ama web içinde kullanabiliyoruz anladıgım kadarıyla url girmemizi istiyor çünkü en kötü bunu kullansam herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba ?

İlk öncelikle çok konuşmasak sorunlarımıza çare bulamayız. hocam..

youtube adsense hesabınız üzerinde web adsense başvurusu yapa bilirsiniz.. onaylandığı taktirde gönül rahatlığı ile kullana bilirsiniz hiçbir sıkıntı olmayacaktır.

Bol kazançlar dilerim

CanDostu

Üye
Üye
28 May 2018
19
26
13

Eğer bahsettiğiniz youtube hesabı da sizin ad soyadınızı ve telefon numaranızı içeriyorsa, şimdi olmasa bile daha sonra o hesapta riske girer diye düşünüyorum. Aynıysa şimdiden hesap bilgilerinizi değiştirin.

Onun dışında kullanmanızda hiçbir sakınca yok. Normal web adsenseye başvuru yaparmış gibi başvurduğunuz site onaylanma sürecine girer. Siteniz adsense politikalarına uygunsa youtube adsense hesabınızı, web adsense hesabıyla birlikte kullanabilirsiniz. Böylece başka bir adsense hesabına gerek kalmaz.