2 Adsenseden onay aldım reklamlar görünmüyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

karamanli

Üye
Üye
Banlı Üye
19 May 2022
1
2
3
bir adsensem den onay aldım aldıgım saat içerisinde politika ihlali yedim reklamlarım kısıtlandı ve bir başka adsense den de başvurdum o adsense de kabul oldu lakin reklamlar görünmüyor acaba 2 adsense oldugu içinmi gorunmuyor diğer adsense deki onayı kaldırsam düzelirmi başına gelen varmı

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
bir adsensem den onay aldım aldıgım saat içerisinde politika ihlali yedim reklamlarım kısıtlandı ve bir başka adsense den de başvurdum o adsense de kabul oldu lakin reklamlar görünmüyor acaba 2 adsense oldugu içinmi gorunmuyor diğer adsense deki onayı kaldırsam düzelirmi başına gelen varmı
Merhaba,

Öncelikle evet diğer adsense hesabınızı iptal edin, şu an reklamlarınız görünse dahi yakın zamanda çakışan hesap uyarısı ile her ikisini de kullanamazsınız. Bir tanesini geri iptal ettikten sonra:

Reklam Sunma Sorun Gidericisi'ni deneyin ve sonuçtan bizi bilgilendirin.

Kolaylıklar dilerim.

Legitloaded

Üye
Üye
22 May 2022
11
10
3
thank you sir i really appreciate your reply Adsense alabilmem için her şeyi düzeltmeye hazırım Teşekkürler efendim Legitloaded.com.ng benim web sitem

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
thank you sir i really appreciate your reply Adsense alabilmem için her şeyi düzeltmeye hazırım Teşekkürler efendim Legitloaded.com.ng benim web sitem
@Legitloaded selam,

Reklam yerleşimi politikalarına uygun olmayan açılır menüleri iptal etmenizi rica ederim. Sitenizde varsa 404 hataları onları da kontrol edin. İçeriklerinizin tamamen özgün olduğundan emin olun, trafik durumunuzun organik ve iyi durumda olduğuna da bakın ve daha sonra uyarıyı kabul ederek başvurunuzu yenileyin.

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

Legitloaded

Üye
Üye
22 May 2022
11
10
3
teşekkürler efendim yanıtınız için gerçekten minnettarım lütfen temalar zaten yapılmıştır menü çubuğunu kaldıramıyorum lütfen temaları değiştirmeli miyim efendim

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
teşekkürler efendim yanıtınız için gerçekten minnettarım lütfen temalar zaten yapılmıştır menü çubuğunu kaldıramıyorum lütfen temaları değiştirmeli miyim efendim
Selam,

Siteniz onaylandığında menü altlarında çıkması muhtemel reklamları açılan menüler kapatacaktır. Menüye dokunmak isteyen bir ziyaretçi, yanlışlıkla reklamlarınıza dokunabilir. Bu nedenle Reklam Yerleşimi Politikaları gereği, açılır menü, popup pencere gibi durumlar istenmez. Temanızı değiştirin veya bir uzmandan destek alarak açılır menüleri iptal ettirin.