2 ay oldu, her şey eksiksiz, hala onay yok! Acaba neden? (güncelleme, başvurum onaylandı)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ilhan kaygün

Üye
Üye
15 Tem 2020
8
3
3
(güncelleme: adsense onayı geldi. 2 ay bekledikten sonra başvuruyu silip yeniden reklam için başvurdum. 2 gün sonra ret geldi kopya içerik diye. Tüm kopya içerikleri sildim, bazı yeni yazılar ekledim ve bir hafta sonra yeniden başvuru yaptımi. 4 gün sonra onay mesajı geldi. Sitem artık reklam yayınlıyor.)

(güncelleme:2 ay sonunda, başvuruyu silip yenilemem sonucu)
Google'dan bugün hem iyi, hem kötü haber geldi. İyi olan sitemi incelemeleri, tekrardan uzun süre beklememe gerek kalmadı. Kötü olan kopya içerik diye ret edilmem. Bu işlerle uzun süre ilgilenen bi arkadaşım diyordu; "haberlerin sadece başlığını ve ilk cümlesini değiştirince Google bunu kopya içerik olarak görmüyor" diye.. Demek ki öyle olmuyormuş. Tüm siteyi yeniden düzenlemek lazım..
Başlık altında mesaj atan "hemego32" ve "Tamer" isimli arkadaşlara yardımları için teşekkür ediyorum.
Sormak istediğim, yabancı bir kaynaktan makaleyi türkçeye çevirip, altında kaynak belirterek yayımlamak toplama içerik olur mu?

Merhaba,
Tam 2 ay oldu adsense başvurusu için. Adsense için olması gereken okuduğum her şeyi yaptım. Hız çok önemli dendi, hızı yükseltmek için ne gerekiyorsa yaptım ve şimdi çok iyi. Trafik çok önemli dendi, bu günlerde trafik de çok iyi.
Acaba neden hala onaylanmıyor?
Siteme bir de siz bakın, gözünüze görünen başka bir eksi var mı acaba?
Gelecek Teorileri

Son düzenleme:

hemego32

Üye
Üye
4 Ağu 2020
15
3
3
Colormag kullanıyorsun temayı yeniden düzenleyebilirsin jannah kullanabilirsin.

Footer bölümü geliştirilmesi lazım.Ana sayfa kenar bölümleri boş görünüyor.

Sitede max. 3 farklı renk kullan renk cünbüşü var buda ziyaretcilerin gözünü yorabilir.

Web siten yavaş NS olarak cloudflare kullanabilir aynı zaman da gereksiz eklentileri kaldırabilirsin.Böylelikle siten hızlanır.Aynı zamanda Önbellik ve js , css gibi dosya küçültücu, resim optimizasyonu yapan eklenti kullanabilirsin(wordpress fastest cache plugin).

Web sitendeki görsel lerin tamamen özgün olsun

Dostum sadece ben bunları görebildim birde google adsense bu aralar Covid19 hastalığı nedeniyle benim sitemide onaylamıyor.Şuan senin siten de bakıcak olursak çoğu onaylanmış siteden iyidir onun için sana dediklerimi yap fazla umut bağlama bu aralar

hemego32

Üye
Üye
4 Ağu 2020
15
3
3
Birde dostum bu tema mobil uyumlu gözükmüyor.Menüler çubuğu mobil de şık gözükmüyor.Google search console dan da test yapıp bakabilirsin

ilhan kaygün

Üye
Üye
15 Tem 2020
8
3
3
Çok teşekkür ederim yorum için.

Colormag'i uzun zamandır ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Ama daha iyi bir tema bulamamam ve Google'ın sürekli yapılan değişimi sevmediğini duymamdan ötürü hala bekliyorum. Hız konusunda da yavaş bir tema sanırım.

Görsellerin neredeyse hepsini pixabay.com'dan alıyorum. İlk başlarda boyutuna çok dikkat etmiyordum, ama uzun zamandır düşük boyut kullanıyorum.

Footer ve renk yorumunuzu muhakkak dikkat edeceğim. Bu gece onları güncellerim. Ama sizin de dediğiniz gibi önce Colormag'i değiştirmem gerekiyor.
Önerdiğiniz Jannah'ı beğendim ama ben Wordpress kullanıyorum ve Jannah'ı orada bulamadım. Wordpress için önerebileceğiniz hızlı ve hem belirttiğiniz gibi mobil uyumlu hemde masaüstü pc için görüntü olarak iyi bir başka tema var mı acaba?

hemego32

Üye
Üye
4 Ağu 2020
15
3
3
Çok teşekkür ederim yorum için.

Colormag'i uzun zamandır ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Ama daha iyi bir tema bulamamam ve Google'ın sürekli yapılan değişimi sevmediğini duymamdan ötürü hala bekliyorum. Hız konusunda da yavaş bir tema sanırım.

Görsellerin neredeyse hepsini pixabay.com'dan alıyorum. İlk başlarda boyutuna çok dikkat etmiyordum, ama uzun zamandır düşük boyut kullanıyorum.

Footer ve renk yorumunuzu muhakkak dikkat edeceğim. Bu gece onları güncellerim. Ama sizin de dediğiniz gibi önce Colormag'i değiştirmem gerekiyor.
Önerdiğiniz Jannah'ı beğendim ama ben Wordpress kullanıyorum ve Jannah'ı orada bulamadım. Wordpress için önerebileceğiniz hızlı ve hem belirttiğiniz gibi mobil uyumlu hemde masaüstü pc için görüntü olarak iyi bir başka tema var mı acaba?

hemego32

Üye
Üye
4 Ağu 2020
15
3
3
jannah ı manuel olarak eklemek gerekir youtube da videoları mevcut tema türkçeleştirme videolarıda youtube da mevcut bu temayı çoğu bilenen SEO uzmanları tarafındanda kullanılıyor popüler bir tema .

yine yardımcı olabileceğim bir konu varsa yazın bilgimin yettiği kadar yardımcı olurum
Kolay gelsin iyi ve sağlıklı günler dilerim

Son düzenleme:

ilhan kaygün

Üye
Üye
15 Tem 2020
8
3
3
jannah ı manuel olarak eklemek gerekir youtube da videoları mevcut tema türkçeleştirme videolarıda youtube da mevcut bu temayı çoğu bilenen SEO uzmanları tarafındanda kullanılıyor popüler bir tema .

yine yardımcı olabileceğim bir konu varsa yazın bilgimin yettiği kadar yardımcı olurum

Jannah'ı oldukça beğendim. Dediğiniz gibi indirip kurmaya çalışacağım.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Bir sorum olduğunda yazarım size muhakkak.
İyi ve sağlıklı günler.

ilhan kaygün

Üye
Üye
15 Tem 2020
8
3
3

Harika bir tema Jannah.. Kurmak biraz uğraştırdı ama tamamladım. Temayı çok beğendim. Ziyaretçiler de beğenmiş olmalı. Ortalama sitede kalma süresi biraz daha arttı. Yardımın için yeniden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: hemego32