2 aydır adsense kazançlarım ödenmiyor.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense kazanç raporlarınız da bir anormallik var mı?

Saygılarımla,
Doğukan

fahrisancakli

Üye
Üye
23 Eki 2019
21
7
3
Hayır, herhangi bir anormallik yok. Ciddi bir artış var ama bunun nedeni mobil uygulamalarımıza reklam vererek milyonlarca yeni kullanıcının indirmesini sağlamak.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
  • Beğen
Tepkiler: fahrisancakli

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hiç bir gelişme yok. :) Sizleri bekliyoruz :)

Rica etsem, buradan bir konu açarak;

- Adsense için kullandığınız eposta adresinizi
- Yayıncı kimlik numaranızı
- Son ödeme aldığınız dekontunuzu
- Yaşadığınız durumun özetini iletebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: fahrisancakli

fahrisancakli

Üye
Üye
23 Eki 2019
21
7
3
Özel mesaj olarak gönderdim. Detayları buraya tekrar engelleyebilirim ancak yayıncı bilgilerimi paylaşmam durumunda saldırı alabilirim. O yüzden özelden bakar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

fahrisancakli

Üye
Üye
23 Eki 2019
21
7
3
Ağustos kesinleşen kazanç, Eylül ayı kesinleşen kazanç ödenmedi. Bugün Ekim ayıda kesinleşecek. Konuda belirttiğim gibi hiç bir uyarı yok, ödeme eşiğini geçmiş, herhangi bir ödeme bekletme işlemi yok.

Muhtemelen son güncellemeyle beraber gelen bir olay pinterest gibi sosyal medya ve farklı spam türü yapanlardan dolayı gerek Türkiye gerek yurt dışında bir çok hesabı incelemeye almışlar. Eylül ayında adsense yardım ekibine Mail attım önce banka kaynaklı sorun olduğunu ödememin bir kaç gün içinde yapılacağını söyledi ödeme gelmeyince tekrar ulaştığımda yanlış bilgi verdikleri için özür dilediler ve hesabımın 30-45 iş günü trafik incelemesine alındığını süreç bitince otomatik kalkacağını söylediler. Sonrasında hiç bir şekilde bir yanıt alamadım. En son 28 ekim’de işlemler sayfamda çok ufak bir geçersiz etkinlik yansıdı. İncelemeden çıkmış olması gerekiyor çünkü 45 iş gününü epey bir süre önce aştı. Daha önce topluluk destek okuduğum konularda inceleme bittikten sonra ödeme blokesini kaldırmayı unutuyorlar ve genelde siz çözmüşsünüz yetkililerle kontak kurup.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ