Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar hocam öncelikle maşallah diyelim daha sonra konumuza gelelim bu ödeme için adsense-noreply@google.com mail attınız ve adsensede bulunana geri bildirimde bildirin 21-22 sınde ödemeler yapılıyor 2-3 gün daha bekleyiniz büyük ihtimalle hallederler inşallah
Not: ayrıca burası adsense gerçek forumu değildir lütfen bilgilerınızı saklayın pin adresinizi
Değerli desteği için @Cihat Özgen e ve @forumexem e çok teşekkür ediyorum. Durumunuzu ilgili birime yönlendirebilmem için adsense için kullandığınız eposta adresinizi de rica edebilir miyim?
Yaşamış olduğunuz bu durum ilgili birime yönlendirilmiştir. Yanıt aldığımız anda sizinle tekrar iletişime geçilecektir. En kısa zamanda bahse konu ödemelerinize kavuşmanız temennisiyle, kolaylıklar dilerim.
'Hesapta 2017 yılından kalma bir ele geçirilme sorunu mevcut. Kullanıcının bizimle Yardım merkezi üzerinden iletişime geçmesi gerekiyor' şeklinde geri dönüş aldık. Bu durumda adsense hesabınıza giriş yaparak Yardım merkezine ulaşabilirsiniz. (Sol alt köşede 'geri bildirim gönder')
'Hesapta 2017 yılından kalma bir ele geçirilme sorunu mevcut. Kullanıcının bizimle Yardım merkezi üzerinden iletişime geçmesi gerekiyor' şeklinde geri dönüş aldık. Bu durumda adsense hesabınıza giriş yaparak Yardım merkezine ulaşabilirsiniz. (Sol alt köşede 'geri bildirim gönder')
İlginiz için tekrardan çok teşekürler @Yusuf ERGİŞİ
hocam geri bildirimi gönderdim umarım en kısa sürede sorun çözülmüş olur.Beraber takipte kalalım hesabı
İlginiz için tekrardan çok teşekürler @Yusuf ERGİŞİ
hocam geri bildirimi gönderdim umarım en kısa sürede sorun çözülmüş olur.Beraber takipte kalalım hesabı