25 Haziran 2019 | Adsense Başvuru Sorunları [Çözüm]

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Unflix

Üye
Üye
21 Haz 2019
27
9
8
Bir çok yayıncı web sitelerinden gelir elde etmek için Adsense'yi tercih ediyor. Bunun en başta ki nedeni Google gibi güvenilir bir şirketin yapması. Fakat benim de olduğu gibi bir çoğumuz başvuru esnasın da can sıkıcı durumlar meydana geldiğinden hevesi gidiyor. Başvuru sorunlarını yoruma atarsanız yardımcı olmaya çalışırım

OxiJeans

Üye
Üye
25 Haz 2019
10
2
3
Site onaylanıyorda takıldı :( millet 24 saatde onay alıyor, biz günlerdir bekliyoruz

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Bir çok yayıncı web sitelerinden gelir elde etmek için Adsense'yi tercih ediyor. Bunun en başta ki nedeni Google gibi güvenilir bir şirketin yapması. Fakat benim de olduğu gibi bir çoğumuz başvuru esnasın da can sıkıcı durumlar meydana geldiğinden hevesi gidiyor. Başvuru sorunlarını yoruma atarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba, diğer açılan konuda keşke sorulara cevap vermeye devam etseydiniz. Bu başlığı görünce ben araya girmiş olduğumu fark ettim. Kusura bakmayın lütfen. Forumda genelde bazen bir tane cevap yazıp gittiklerini düşündüğüm için ben de fikirlerimi yazmamın sorun olmayacağını düşünmüştüm. Diğer açılan konuda sorular gelirse siz de yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

Unflix

Üye
Üye
21 Haz 2019
27
9
8
Merhaba, diğer açılan konuda keşke sorulara cevap vermeye devam etseydiniz. Bu başlığı görünce ben araya girmiş olduğumu fark ettim. Kusura bakmayın lütfen. Forumda genelde bazen bir tane cevap yazıp gittiklerini düşündüğüm için ben de fikirlerimi yazmamın sorun olmayacağını düşünmüştüm. Lütfen diğer açılan konuda sorular gelirse siz de yazın.

tabiki. alanıma uygun soru gelirse cevaplıyorum. ben de yardım alıyorum ayrıca

OxiJeans

Üye
Üye
25 Haz 2019
10
2
3
Ayrıca bu şekilde gözüküyor, hesap yıllar önce onaylandığı için

Ekli dosyalar

• ekran2.PNG
    ekran2.PNG