3 Aydır Adsense Alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ba3ran

Üye
Üye
25 Ağu 2020
9
2
3
Merhabalar 4 yıllık özgün bir teknoloji sitem var aylık binlerce de hit almaktayım fakat bir türlü adsensem onaylanmıyor neden acaba kontrol eder misiniz ? TeknoNeo

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Sitenizde Hakkında ve Gizlilik Politikası sayfaları yok. Bunlar çok mühim şeyler. Onay alamamanız bu sebeple normal.

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar 4 yıllık özgün bir teknoloji sitem var aylık binlerce de hit almaktayım fakat bir türlü adsensem onaylanmıyor neden acaba kontrol eder misiniz ? TeknoNeo
Merhaba,

Değerli katkıları için @halil arkadaşıma teşekkür ederek eklemek istiyorum. Rank değerlerinizi kontrol ettiğimde TR tarafında herhangi bir değer göremedim. 4 Yıldır aktif siteniz için SE çalışması yapmalısınız diye düşünüyorum. Ayrıca reklam yerleşimi politikalarına ters düşen açılır menüleri iptal etmeniz faydalı olacaktır.

Otomatik reklam kodunuzu doğru bir şekilde yerleştirmişsiniz, AdSense tarayıcı belirli belirsiz zamanlarda sitenizi ziyaret ediyor, kriterlere bakıyor, bir tanesi dahi eksikse ziyareti kesip sitenizi terk ediyor, tamamlandı mı diye sonra tekrar geliyor. Bunu sıklıkla yapıyor. Politika ihlaline sebep olan bir durum görürse ya red veriyor yada düzeltmeniz gereken sorunlar olduğunu iletiyor.

Onun bunları iletmesine gerek kalmadan;

- İyi bir SEO Çalışması yaparak organik trafiğinizi iyi duruma getirin,
- Tamamen özgün içerikler girerek sitenizi zenginleştirerek güncel olmaya özen gösterin,
- Tekrarlayan içeriklere yer vermeyin, kopya, derleme yada telif hakkıyla korunan içerikler bulundurmayın,
- Açılır menüler, popup ekranlar olmasın,
- Sitenizde farklı kullanıcılara ait yayıncı kimlik numarası yada farklı reklamverenlere ait reklam yada doğrulama kodları bulunmasın,
- Sürdürülebilir bir yapıda olduğunuzu kanıtlayın,
- Kullanıcıların aradıklarını rahatlıkla bulabilecekleri bir tasarımınız olup olmadığını, bir ziyaretçi gibi düşünerek tekrar elden geçirin.

Bu konulara el attıktan sonra bu videoda Aindreas, sitenizin durumunu nasıl "Onaylandı" olarak değiştirebileceğiniz hakkında tavsiyeler vermektedir, izlemenizi öneriyorum.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: halil

ba3ran

Üye
Üye
25 Ağu 2020
9
2
3
hocam gizlilik politikası mevcut fakat kapsamlı değil ayrıca hakkında sayfası çok gerekli midir ?

• Beğen
Tepkiler: halil

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Ayrıca bunlar görünür de olmalıdır. Bu konu hakkında okuduklarıma göre Google bu sayfalarla sizin işinize ne denli ehemmiyet verdiğinizi de ölçüyor ve bu bir kriter.

• Beğen