3.Pin de gelmedi, Form açılmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

neisyapsam

Üye
Üye
24 Eyl 2019
3
4
3
Merhaba arkadaşlar,
3.Pin üzerinden de 4 hafta geçtiği halde gelmedi. Manuel onaylama formu da açılmıyor. Bazı arkadaşlar Chrome gizli sekme aç farklı bir adresle form açılır diyor. O da işe yaramadı. Şimdi onaylama için bir aydan az süreniz var diyor. Ne yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba arkadaşlar,
3.Pin üzerinden de 4 hafta geçtiği halde gelmedi. Manuel onaylama formu da açılmıyor. Bazı arkadaşlar Chrome gizli sekme aç farklı bir adresle form açılır diyor. O da işe yaramadı. Şimdi onaylama için bir aydan az süreniz var diyor. Ne yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba @neisyapsam ,

Siz gibi yüzlerce kullanıcı ilgili formun açılması için, mühendislerin geri dönüşünü bekliyorlar. Az önce ilgili birimden gelen yanıt, konu çalışmayan form linkinin düzeltilmesi için ilgilisine bilgi verildi şeklinde olmuştur.

PIN ile ilgili form aktif olduğunda bilgilendirme yapacağım, sabrınız için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

neisyapsam

Üye
Üye
24 Eyl 2019
3
4
3
Merhaba @neisyapsam ,

Siz gibi yüzlerce kullanıcı ilgili formun açılması için, mühendislerin geri dönüşünü bekliyorlar. Az önce ilgili birimden gelen yanıt, konu çalışmayan form linkinin düzeltilmesi için ilgilisine bilgi verildi şeklinde olmuştur.

PIN ile ilgili form aktif olduğunda bilgilendirme yapacağım, sabrınız için teşekkürler :)
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Bekliyor olacağım mesajınızı.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com