4 Gündür Reklamlar Cıkmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muglas

Üye
Üye
26 May 2019
23
2
3
3-4 Gundur reklamlarım cıkmıyor console hatası alıyorum 403 hatası benım anladıgım kadarıyla adense reklamları yuklemeye ızın vermıyor ve reklamlar cıkmıyor gunde bır arasıra cıkıyor yenıleme atıldıgında cıkmıyor bunun sebebı nedır

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhaba
Google Adsense Genel Olan bir sorundur Sadece sizden kaynaklı durum değildir...
Adsense türkiye destek Ekibi
barış

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Bu konuda Ürün uzmanı arkadaştan bilgi talep ettim. Yanıt geldiğinde sizinle paylaşacağım.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen
Tepkiler: Barış Savran

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
nedenı nedır bu kadar uzun surmesı ne yapıyorlar bu akdar
Merhaba,

Maalesef nedeni hakkında bir bilgiye sahip değiliz. Büyük ihtimalle AdSense, reklam birimlerini güncelliyor olabilir.
Bu konuda bilgi aldığımızda sizinle paylaşacağız.

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Google tarafından yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum:

Google, reklamverenlere, yayıncılara ve AdSense kullanıcılarına yönelik deneyimi korumak ve geliştirmek için tedbirlere sürekli yatırım yapmaktadır.

Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığımız için, reklam sunumunuz şu anda sınırlı. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ederken siteleriniz veya uygulamalarınız Google’dan daha az talep görebilir.

Geçersiz trafiğin nasıl önleneceği ve trafik kalitenizin nasıl iyileştirileceği hakkında bilgi edinmek için lütfen Geçersiz Trafik konusundaki yardım merkezimize bakın.

Yani Google trafik kalitesini doğrulayamadığı yayıncılarda reklam sunumunu durdurdu. Organik trafik sağlanıncaya kadar maalesef reklam gösterimi olmayacaktır.

Saygılarımla,
Doğukan