5 gündür web sitemde adsense reklamları gösterilmiyor çıkmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

karadeniz

Üye
Üye
4 Nis 2019
6
1
1
5 gündür adsense güncellemelerinde dolayı web sitemde reklam yayınlanmıyor gösterilmiyor binde bir ama milletin sitesinde gözüküyor. koca bir firma nasıl bir hata yapar. ban falan yemedim adsense açık zaten. sadece reklamlar sitemde gözükmüyor. Adam akıllı bir şey diyecek olan var mı

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
5 gündür adsense güncellemelerinde dolayı web sitemde reklam yayınlanmıyor gösterilmiyor binde bir ama milletin sitesinde gözüküyor. koca bir firma nasıl bir hata yapar. ban falan yemedim adsense açık zaten. sadece reklamlar sitemde gözükmüyor. Adam akıllı bir şey diyecek olan var mı

Merhaba

Öncelikle panik yapmanıza gerek yok adsense reklamlarının yayıncı sitelerde durmasının nedeni ise şu adsense büyük bir güncelleme içerisinde ve organik hiti olmayan siteleri güncellemeye tabi tuttu siz yayıncı ve site sahipleriniz yapacağı tekşey sitenize organik hit ziyaretçi çekmeniz

karadeniz

Üye
Üye
4 Nis 2019
6
1
1
BENİM ŞİMDİ GÜNLÜK 100DEN FAZLA SOSYAL GİRİŞ 30 DAN FAZLA ORGANİK VAR AÇILMAYACAK MI REKLAMLAR İPTAL Mİ OLACAK ŞİMDİ ADSENSEM YANİ. NEZAMAN SONUÇLANIR

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com

Keremg

Üye
Üye
25 May 2019
12
1
3
Bende zaten 1. Sırada hemde açık ara farkla fakat bendede gözükmüyor?