5 senelik sitemde gösterim düştü, gelir düştü - Adsense tarayıcı hataları

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Leadman

Üye
Üye
27 Haz 2018
1
1
0
Merhaba,

2 tane sitem var. Biri 5 senelik diğeri 1,5 senelik. İkisinde de Wordpress ve aynı tema kurulu. Hiçbir değişiklik yapmadım, durduk yerde adsense "tarayıcı hataları" şeklinde uyarı vermeye başladı.

https://i.hizliresim.com/vPn7y6.png

"Bilinmeyen hata" yazan URL'lerin hiçbirinde bir hata yok. Hepsi çalışıyor. Bir çoğu yeni girdiğim içerikler.

Robot.txt'e baktım, herhangi enteresan bir değişiklik yok. İki sitede de son 2 ayda hiç radikal bir değişiklik yapmadım.

Bu hatayı nasıl yok edebilirim? İnternette yaptığım araştırmalarda hiç kayda değer bir sonuç ya da öneri bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba Leadman,

Öncelikle genel bir sorun gibi gözüken fakat bir sorun oluşturmayan böyle güzel bir sorunu burada paylaştığınız için teşekkür ederim. Gelirlerinizi arttıracak işlem için yapmanız gereken Reklam boyutlarına ilişkin kılavuzu incelemeniz ve oluşturacağınız yeni reklam birimlerinizle sitenizi güncellemeniz olacaktır. Mobil görünürlük çok önemlidir ve reklam boyutlarınızı esnek olarak o oranda gerekirse boyut sınırlayarak düzenleyebilirsiniz. Size gerçi Google Türkçe AdSense Forum kanalından yanıt iletmiştim ama buradan da iletmekte fayda gördüğüm için cevap yazdım. Ayrıca Engellenen URL ler tarafındaki URL adreslerini siz mi eklediniz? sistem tarafından mı eklendi?

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: samsunlu