Tema işini fazla zaman gerektirmeyecek diyorsanız yapayım en uygun zamanda uzatmadan.. 7-10 yaş grubuna hitap ediyor haklısınız onlar fazla giremiyorlar dediğiniz gibi ama aslında bu tür eğitim sitelerinde genelde asıl hitap edilen kesim öğretmenlerdir daha çok.. Eğitim siteleri özellikle pandemi döneminde çok fazla oldu yani rekabette çok ve zor bir yerlere gelmek. Bu yaş gurubunu seçme sebebim de benim alanım olduğu için ben de sınıf öğretmeniyim uzman olduğum alanla ilgili paylaşım yapıyorum bazen ben istediğim gibi etkinlik, test ve problem aradığımda siteyle uğraşmadan önce saatlerimi veriyordum öğrencilerime test hazırlamak için şimdi kendim hazırladıklarımı öğrencilerime veriyorum aynı zamanda sitemde de paylaşıyorum. Özgün içerikler kendim hazırlıyorum öğrenci seviyelerine göre... Bir yerlere gelir mi biraz zor sanırım ama işte bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık hayırlısı.. Fazla bir kesime hitap edemesem de henüz faydası olabiliyorsa meslektaşlarıma olduğu kadar

) tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim benim için çok kıymetli bana çok faydanız oldu sağ olun