6 ay gecmesine rağmen olumlu yada olumsuz bir cevap alamadim

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Serkan8733

Üye
Üye
23 Mar 2021
14
4
3
srknsorucevap.blogspot.com
Etiketleriniz çok fazla yok o yüzden yeni tema kurduğunuz vakitte çok fazla uğraşmazsaniz. Verimli bir şekilde bir saat çalışma ile her şey hallolur. Facebook için ise böyle bir sınırlama geldi ise hiçbir şekilde paylaşım yapamazsınız. Çünkü benimde başıma gelmişti öncelerden. Yapacağınız tek şey; yeni bir domain alarak o şekilde paylaşım yapmanız.
Ve yanlış anlamazsaniz birşey soylemsk istiyorum. Web sitenizde 1.2.3 ve 4. Sınıf öğrencileri için testler demişsiniz. Çok özenli ve güzelce hazirlamissiniz . Lakin bu yaştaki öğrencilerin internet kullanarak bu tip sitelerde çok fazla dolaşmasını beklemek biraz sancılı olabilir. Çünkü 7-10 yaş arasını kapsayan bu kısımda çocukların davranışları internet üzerinde daha farklı oluyor. Demek istediğim bu yaş aralığı değilde 5.6.7.8. sınıflar için ya da lise için sayfanıza yatırım yapmanız sızın için daha verimli olabilir.
Tema işini fazla zaman gerektirmeyecek diyorsanız yapayım en uygun zamanda uzatmadan.. 7-10 yaş grubuna hitap ediyor haklısınız onlar fazla giremiyorlar dediğiniz gibi ama aslında bu tür eğitim sitelerinde genelde asıl hitap edilen kesim öğretmenlerdir daha çok.. Eğitim siteleri özellikle pandemi döneminde çok fazla oldu yani rekabette çok ve zor bir yerlere gelmek. Bu yaş gurubunu seçme sebebim de benim alanım olduğu için ben de sınıf öğretmeniyim uzman olduğum alanla ilgili paylaşım yapıyorum bazen ben istediğim gibi etkinlik, test ve problem aradığımda siteyle uğraşmadan önce saatlerimi veriyordum öğrencilerime test hazırlamak için şimdi kendim hazırladıklarımı öğrencilerime veriyorum aynı zamanda sitemde de paylaşıyorum. Özgün içerikler kendim hazırlıyorum öğrenci seviyelerine göre... Bir yerlere gelir mi biraz zor sanırım ama işte bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık hayırlısı.. Fazla bir kesime hitap edemesem de henüz faydası olabiliyorsa meslektaşlarıma olduğu kadar :)) tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim benim için çok kıymetli bana çok faydanız oldu sağ olun :)

FurkanMRC

Üye
Üye
15 Şub 2021
15
2
3
Tema işini fazla zaman gerektirmeyecek diyorsanız yapayım en uygun zamanda uzatmadan.. 7-10 yaş grubuna hitap ediyor haklısınız onlar fazla giremiyorlar dediğiniz gibi ama aslında bu tür eğitim sitelerinde genelde asıl hitap edilen kesim öğretmenlerdir daha çok.. Eğitim siteleri özellikle pandemi döneminde çok fazla oldu yani rekabette çok ve zor bir yerlere gelmek. Bu yaş gurubunu seçme sebebim de benim alanım olduğu için ben de sınıf öğretmeniyim uzman olduğum alanla ilgili paylaşım yapıyorum bazen ben istediğim gibi etkinlik, test ve problem aradığımda siteyle uğraşmadan önce saatlerimi veriyordum öğrencilerime test hazırlamak için şimdi kendim hazırladıklarımı öğrencilerime veriyorum aynı zamanda sitemde de paylaşıyorum. Özgün içerikler kendim hazırlıyorum öğrenci seviyelerine göre... Bir yerlere gelir mi biraz zor sanırım ama işte bir şeyler yapmaya çalışıyorum artık hayırlısı.. Fazla bir kesime hitap edemesem de henüz faydası olabiliyorsa meslektaşlarıma olduğu kadar :)) tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim benim için çok kıymetli bana çok faydanız oldu sağ olun :)

FurkanMRC

Üye
Üye
15 Şub 2021
15
2
3
Tekrar rica ediyorum . Öğrencileriniz için faydalı şeyler yapmanız ne güzel. Onlarda böyle bir öğretmene sahip oldukları için şanslı olduklarını düşünüyorum. Web siteniz için tema kısmı dediğim gibi 1 saati bile almaz. Buradan uygun tema bulabilirsiniz. Bakınız; Blogger Templates

Özen gösterdiğiniz web sitesi ilerler ya da ilerlemez bilinmez elbette ama insanlar için yararlı şeyler yapmak güzeldir. Umarım sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız

Serkan8733

Üye
Üye
23 Mar 2021
14
4
3
srknsorucevap.blogspot.com
Tekrar rica ediyorum . Öğrencileriniz için faydalı şeyler yapmanız ne güzel. Onlarda böyle bir öğretmene sahip oldukları için şanslı olduklarını düşünüyorum. Web siteniz için tema kısmı dediğim gibi 1 saati bile almaz. Buradan uygun tema bulabilirsiniz. Bakınız; Blogger Templates

Özen gösterdiğiniz web sitesi ilerler ya da ilerlemez bilinmez elbette ama insanlar için yararlı şeyler yapmak güzeldir. Umarım sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: FurkanMRC

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,

Tüm cevapları okuyamadım. Kusura bakmayın.

Anladığım kadarıyla Sosyoloji öğrencilerini ilgilendiren yazılar paylaşıyorsunuz. Yayın kayıtlarınızı incelediğimde 2020 yılının Aralık ayında düzenli yayınlar yayınlamışsınız. Hatta 25 Aralıkta çok sayıda yazı yayınlamışsınız. Önerim günde 1 veya 3 günde bir şeklinde düzene girecek şekilde yayın yayınlamanızdır. 2021 yılındaki yayınlarınızı incelediğimde yalnızca 2 yazı eklemişsiniz. Biri 1 Ocak diğeri 6 Nisan. Arada çok uzun bir zaman var.

Site indexiniz 3. Bu çok az. Sitenizi Google Search Console eklediniz mi? Hızlı index almanız için sitenizi Google News'e eklemenizi öneririm. Eğitim ile ilgili yazılar yayınladığınızdan muhtemelen onay alacaksınızdır News'den. Organik Search trafik kaynağı AdSense için önemli. Organik Search trafik kaynağı da arama sonuçlarında linklerinize tıklayarak sitenizi ziyaret edilmesi ile kazanlılır. Bu yüzden indexler önemlidir.