6 aydır kanal incelemesi devam ediyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sihir

Üye
Üye
14 Eki 2018
3
3
0
merhaba. onaylanmış youtube kanalımla adsense den para kazanıyorken, mevcut youtube kanallımı kapadım ve başka bir ad ve maille başka bir youtube kanalı açtım. yeni açtığım kanalı mevcut adsense hesabımla ilişkilendirdim. yaklaşık 6 aydır yeni kanalın incelemesi bitmedi, halen kanalınız inceleniyor diyor. nerede yanlış yapıyorum?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
merhaba. onaylanmış youtube kanalımla adsense den para kazanıyorken, mevcut youtube kanallımı kapadım ve başka bir ad ve maille başka bir youtube kanalı açtım. yeni açtığım kanalı mevcut adsense hesabımla ilişkilendirdim. yaklaşık 6 aydır yeni kanalın incelemesi bitmedi, halen kanalınız inceleniyor diyor. nerede yanlış yapıyorum?

@sihir Selam,

Adaense hesabınız tek değil mi? Bu arada Youtube adaense den tamamen farklı bir departmanlıktır, dilerseniz durumunuzu Youtube ingilizce resmi foruma taşıyabilirsiniz. Daha sağlıklı bilgi alma şansınız oldukça yüksektir. Kanalınız gerekli kriterleri (son 365 günde 4000 saat izlenme ve 1000 abone) karşılıyor değil mi?

• Beğen
Tepkiler: sihir

sihir

Üye
Üye
14 Eki 2018
3
3
0
@sihir Selam,

Adaense hesabınız tek değil mi? Bu arada Youtube adaense den tamamen farklı bir departmanlıktır, dilerseniz durumunuzu Youtube ingilizce resmi foruma taşıyabilirsiniz. Daha sağlıklı bilgi alma şansınız oldukça yüksektir. Kanalınız gerekli kriterleri (son 365 günde 4000 saat izlenme ve 1000 abone) karşılıyor değil mi?

evet fazlasıyla gerekli kriterleri karşılıyor, adsense hesabım tek, mevcut kanalı silip daha sonra başka bir kanalı ilişkilendirdim, ancak 6 aydır herhangi bir mail gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
evet fazlasıyla gerekli kriterleri karşılıyor, adsense hesabım tek, mevcut kanalı silip daha sonra başka bir kanalı ilişkilendirdim, ancak 6 aydır herhangi bir mail gelmedi.

Tekrar selam,

Sene başından beri (Mart) Youtube tarafında ince eleyip sık dokuma ilşemleri var, sizin gibi binlerce kullanıcı başvuru sonucu beklemekteler. En doğru cevap şu durumda kanalınız üzerinden geri bildirim göndermek olacaktır. Aynı zamanda Youtube ingilizce resmi forumada durumu yazın lütfen 🙏🏻