6 aydır pin gelmedi neden acaba?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mosoko

Üye
Üye
16 Nis 2019
13
11
3
Türkiye olarak her şeyde kötüyüz. Almanya da kuzen var 4 günde eline almış ben 4 aydır ptt yi bekliyorum yarın ptt gitcem vercem veriştircem sonra dağıtım merkezine gidecem o pini alacam ya da alacam bıktım artık valla burda google dada hata var takipli yolla kardeşim takip kodu olsun 20 tl verelim ya da 50 veya 100 valla ptt den nefret ettim iyice

Müberra

Üye
Üye
5 Ocak 2020
7
9
3
Türkiye olarak her şeyde kötüyüz. Almanya da kuzen var 4 günde eline almış ben 4 aydır ptt yi bekliyorum yarın ptt gitcem vercem veriştircem sonra dağıtım merkezine gidecem o pini alacam ya da alacam bıktım artık valla burda google dada hata var takipli yolla kardeşim takip kodu olsun 20 tl verelim ya da 50 veya 100 valla ptt den nefret ettim iyice
Sormayın gerçekten öyle ,üstüne para vermeye razıyız yeterki gelsin yeterki bilelim kargo nerde. Böyle bekle bekle 7ay oldu artık inanılmaz usandım😞 onca emeğim onca kazancım hiç olacak korkusu fena. İnşallah tüm bekleyenlere de bana da tez vakitte çözüm bulunur ,pin sorunumuz çözülür🙋‍♀️

mosoko

Üye
Üye
16 Nis 2019
13
11
3
Ben ptt gittim adam dio google adres yazmıyomuş yalana gel yalana sonra üsteledim şey dio ben türkçeğeye zor buluım ingikizce nadıl bilem aynen böyle dedi ve bağırdı bana sonra form ile onayladım Allah ptt ye düşürmesin

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Sormayın gerçekten öyle ,üstüne para vermeye razıyız yeterki gelsin yeterki bilelim kargo nerde. Böyle bekle bekle 7ay oldu artık inanılmaz usandım😞 onca emeğim onca kazancım hiç olacak korkusu fena. İnşallah tüm bekleyenlere de bana da tez vakitte çözüm bulunur ,pin sorunumuz çözülür🙋‍♀️

@Müberra merhaba,

Sorununuzun çözülmüş olmasına çok sevindik :love:

Politikalara uygun bol kazançlar diliyoruz :)

İyi dileklerimle,

• Beğen
Tepkiler: Müberra