6 Hesabın banının acılması fakat 1 tanesinin acılmaması hk

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sprmario

Üye
Üye
20 May 2019
33
15
8
Merhabalar bir sene önce geçersiz trafikten bütün adsense hesaplarım banlanmıştı sonrasında devamlı itirazda bulunarak 23 nisan 2020de banım kalktı toplamda 6 adet hesabım acıldı fakat içerisinde bulunan adsense tutarlar sıfırlanmıştı hiç sorun değil benim için fakat 1 adet içerisinde 15 20 tl bulunan adsense hesabımı acmadılar acmıyorlar itiraz gönderdiğimde ise cevap olarak "Yayıncı programlarımıza tekrar katılmaya uygun değilsiniz ve yeni hesap oluşturamazsınız." dönmekteler bunada tamam fakat şimdi acılan hesaplarımdan adsense kullanmaya devam edersem ödeme almada sonrasında sorun yaşarmıyım ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar bir sene önce geçersiz trafikten bütün adsense hesaplarım banlanmıştı sonrasında devamlı itirazda bulunarak 23 nisan 2020de banım kalktı toplamda 6 adet hesabım acıldı fakat içerisinde bulunan adsense tutarlar sıfırlanmıştı hiç sorun değil benim için fakat 1 adet içerisinde 15 20 tl bulunan adsense hesabımı acmadılar acmıyorlar itiraz gönderdiğimde ise cevap olarak "Yayıncı programlarımıza tekrar katılmaya uygun değilsiniz ve yeni hesap oluşturamazsınız." dönmekteler bunada tamam fakat şimdi acılan hesaplarımdan adsense kullanmaya devam edersem ödeme almada sonrasında sorun yaşarmıyım ?

Selam,

Ben yanlış mı anladım. AdSense hesabınız değil de hesaplarınız mı var? ve hepsi size mi ait? Bunu nasıl başardınız? Tebrik ederim. Bu durum politika ihlalidir. Her bir kullanıcının (TC Kimlik no gibi) tek bir tane AdSense hesabı oluşturmasına izin verilmektedir.

Eğer doğru anlamışsam, tüm hesaplarınız kapatılır ve kendi adınıza bir daha adsense hesabı oluşturamaz ve kullanamazsınız.

Başkalarının adına açmış ve kullanıyorsanız durum farklı tabi. Başkalarının adına açılmış hesapların sorumluluğu da, adına açılan kişinin sorumluluğu olup, o hesaba bir yasak geldiğinde, adına hesap açtığınız kişi de bir daha adsense kullanamaz.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

sprmario

Üye
Üye
20 May 2019
33
15
8
Selam,

Ben yanlış mı anladım. AdSense hesabınız değil de hesaplarınız mı var? ve hepsi size mi ait? Bunu nasıl başardınız? Tebrik ederim. Bu durum politika ihlalidir. Her bir kullanıcının (TC Kimlik no gibi) tek bir tane AdSense hesabı oluşturmasına izin verilmektedir.

Eğer doğru anlamışsam, tüm hesaplarınız kapatılır ve kendi adınıza bir daha adsense hesabı oluşturamaz ve kullanamazsınız.

Başkalarının adına açmış ve kullanıyorsanız durum farklı tabi. Başkalarının adına açılmış hesapların sorumluluğu da, adına açılan kişinin sorumluluğu olup, o hesaba bir yasak geldiğinde, adına hesap açtığınız kişi de bir daha adsense kullanamaz.

Kolay gelsin.
toplamda 7 adet aynı isim farklı maillerden acılmış adsense hesabım var bir adet siteme atılan bottan dolayı geçersiz trafikten bütün hesaplarım banlamıştı o zamanlar bu durumları bilmiyordum diğer hesaplarımda daha çok youtube içerikleri vardı sonrasında 6 hesabım acıldı giriş yapabiliyorum fakat en önemlisi olan ana hesabım kendi şahsi youtube kanalımın olduğu hesap acılmadı şuan 6 adet hesabın adsensesi acıldı ama ana hesap hala kapalı :D farklı adsense acmanın yasak olduğunuda şimdi sizden öğrendim bunuda bilmiyordum şimdi diğer hesapları acıp ana hesabımın acılmaması çok garip ve bana asıl lazım olan o hesap aslında diğer adsense hesaplarımı bile kapatabilirim onun için içide sıfırlansın oda önemli değil bunu nasıl yapabilirim itiraz gönderiyorum fakat oto mesaj ile dönülüyor Türkçe ve ingilizce olarak deniyorum yine yok