acil yardım lütfen bakın

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mert Yiğit

Üye
Üye
14 Tem 2020
3
0
1
adsense manuel pin doğrulama e devleten adres bilgimin olduğu evrağı yolluyacam olurmu acaba bi sorun çıkmaz değilmi bide kimlik arkalı önlü diyolar benim kimlik yeni kimlik yinede arka önlü şartmı ve kimliği teleofnla fotosunumu çekeyim yoksa tarayıcıdanmı taratayım bide tc kimlik ve seri no sansür atmamı söylüyolar bunlar şartmı sansürsüz olmuyormu lütfen cevap veririseniz sevinirim ve başka bi evrak lazımı

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
adsense manuel pin doğrulama e devleten adres bilgimin olduğu evrağı yolluyacam olurmu acaba bi sorun çıkmaz değilmi bide kimlik arkalı önlü diyolar benim kimlik yeni kimlik yinede arka önlü şartmı ve kimliği teleofnla fotosunumu çekeyim yoksa tarayıcıdanmı taratayım bide tc kimlik ve seri no sansür atmamı söylüyolar bunlar şartmı sansürsüz olmuyormu lütfen cevap veririseniz sevinirim ve başka bi evrak lazımı

Merhaba,

Kabul edilebilir kimlik türleri
  • Resmi kimlik kartı: Resimdeki alacaklı adınız ve posta adresiniz, AdSense hesabınızda göründüğü şekilde olmalıdır.
  • Banka ekstresi, telefon faturası veya kira makbuzu: Hesabınızdaki posta adresi, kimlik kartınızda görüntülenen adresten farklıysa veya kimliğinizde posta adresinizle ilgili bilgi yoksa, alacaklı adınızın ve posta adresinizin AdSense hesabınızda göründüğü şekliyle yer aldığı bir banka ekstresi, telefon faturası veya kira makbuzunun resmini sağlayarak da adresinizi doğrulayabilirsiniz.
Not:
  • Yalnızca desteklediğimiz dillerden birinde basılı olan bilgileri kabul edebiliriz.
  • Resminiz okunaklı ve net olmalı, yansıma ve parlama içermemelidir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında; Bir word dosyası oluşturun, ikamet evrağınızı barkodlu bir şekilde oraya yerleştirin, kimliğinizin ön yüzünü TC Kimlik numaranızı kapatarak onu da aynı sayfaya ekleyin, varsa bir de ikamet adresinize kayıtlı sizin adınıza ait bir fatura (aslında gerek yok) ekleyin ve PDF dosyasına dönüştürüp gönderin.