Acil yardım "Reklam kodunuz, Siteler listenizde yer almayan bir veya daha çok sitede tespit edildi."

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

8 May 2023
4
0
1
Adsense hesabımda "Reklam kodunuz, Siteler listenizde yer almayan bir veya daha çok sitede tespit edildi. Gelir kaybı yaşamamak için tüm sitelerinizi bu listeye eklemeyi unutmayın." şeklinde bir uyarı çıkmaya başladı. Ama ben reklam kodunu onaylı sitelerim dışında hiç bir yerde kullanmadım.

Reklam kodumun kullanıldığı ve Siteler listenizde yer almayan siteyi nasıl bulabilirim?

Veya Siteler listenizde yer almayan bir sitede reklam kodumun kullanılmasını nasıl engelleyebilirim?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense hesabımda "Reklam kodunuz, Siteler listenizde yer almayan bir veya daha çok sitede tespit edildi. Gelir kaybı yaşamamak için tüm sitelerinizi bu listeye eklemeyi unutmayın." şeklinde bir uyarı çıkmaya başladı. Ama ben reklam kodunu onaylı sitelerim dışında hiç bir yerde kullanmadım.

Reklam kodumun kullanıldığı ve Siteler listenizde yer almayan siteyi nasıl bulabilirim?

Veya Siteler listenizde yer almayan bir sitede reklam kodumun kullanılmasını nasıl engelleyebilirim?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Merhaba,

Reklam kodlarınız herkese açıktır. Bu kodları farklı sitelerde başka birileri alıp eklemiş olsa da reklam yayınlamak için onaylanmaz. Yani size sadece mesaj gelir, harhangi bir zararı yoktur. Endişelenmenize gerek yoktur.

İyi dileklerimle