Acil

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

evyemeklerim

Üye
Üye
1 May 2019
13
10
3
Youtubede eşiği geçip para almam gerekirken bu ay için paramın yattığına dair bir e posta almadım. Youtube kazancımda eşiği geçmiş görünüyorum fakat adsense ye yansımadı. Bugün paramın yattığına dair e posta almam gerekiyordu @Yusuf ERGİŞİ @Doğukan Demir @doğuş cecer

Ekli dosyalar

• IMG-20220622-WA0006.jpg
    IMG-20220622-WA0006.jpg
    75.5 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20220622-WA0005.jpg
    IMG-20220622-WA0005.jpg
    57.4 KB · Görüntüleme: 4
  • Beğen
Tepkiler: gugilabla

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
Youtubede eşiği geçip para almam gerekirken bu ay için paramın yattığına dair bir e posta almadım. Youtube kazancımda eşiği geçmiş görünüyorum fakat adsense ye yansımadı. Bugün paramın yattığına dair e posta almam gerekiyordu @Yusuf ERGİŞİ @Doğukan Demir @doğuş cecer
Selam,

Genel bir durum da olabilir. Eposta adreslerinizin gelen kutularını kontrol edebilir misiniz? @evyemeklerim sizinle yanıt ilettiğim konu başlığı altında iletişimde kalalım.

Serhatmahirs

Üye
Üye
22 Haz 2022
5
1
3
Durum bende de aynı. Her ay 21'inde düzenli yatırılıyordu fakat bugün bile bir şey değişmedi hala ses yok. Sadece kazanç kesinleşmiş onun dışında otomatik ödeme beklemede yapıldı vs hiçbir şey yazmıyor. Ayrıca bu konu hakkında ayarlari kurcalarken hesabımın aktif olmadığı hakkında bir yazı gördüm ama niye aktif olmasın ki? Neredeyse 3 yıldır her ay para yatiyor ve topluluk kuralını da ihlal etmedim. Farklı bir sekmede hesap ayarında da hesabımın aktif olduğu yazıyor inanın ben de hiçbir şey anlamadım bu konuda. Gelişme olursa yazın lütfen.
Hesap aktif değil kısmını nerde gördünüz…Benimde aynı sizin gibi kazanç kesinleşmiş başka birşey yok benimde ihlal vs gibi birşey yok neden böyle olsun ki anlamış değilim😞

wizard

Üye
Üye
22 Haz 2022
2
0
1
Normalde her ayın 21 inde düzenli olarak para yatardı ama bu sefer niye böyle oldu ki acaba :unsure: Adsense hesap durumumda da birşey görünmüyor. Ödeme alabilen var mı yoksa sorun genel mi ??