Admob Ani Reklam Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Dalale

Üye
Üye
3 Eyl 2019
4
0
1
Merhaba,

Sayın arkadaşlar öncelik ile daha öncede bu tarz konuların açıldığını gördüm ve inceleyebildiğim kadarını inceledim. Fakat bizimki admob yani playstrore olduğu için net bir cevap soruma bulamadım.

5 gün önce uygulamalarımızda birden bire bütün reklam gösterimlerimiz durdu. Bunu başta app-ads.txt ye bağladık fakat o onaylandıktan sonrada keza aynı şekilde gösterim olmadı. Bugün bu sürecin 5. günü işin en can sıkıcı noktası ise ne bize gönderilen mail, ne her hangi bir uyarı, ne ihtar, ne sorunu gösteren en ufak işaret var. Açıkcası 5 günde ki kaybımız oldukça büyük.

Bu konuda neler yapabiliriz yardımcı olursanız çok seviniriz.

Dalale

Üye
Üye
3 Eyl 2019
4
0
1
Konu günceldir. Sorunu çözen arkadaşa ufak meblalarda ödeme dahi yapabiliriz.

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Merhaba,

Sayın arkadaşlar öncelik ile daha öncede bu tarz konuların açıldığını gördüm ve inceleyebildiğim kadarını inceledim. Fakat bizimki admob yani playstrore olduğu için net bir cevap soruma bulamadım.

5 gün önce uygulamalarımızda birden bire bütün reklam gösterimlerimiz durdu. Bunu başta app-ads.txt ye bağladık fakat o onaylandıktan sonrada keza aynı şekilde gösterim olmadı. Bugün bu sürecin 5. günü işin en can sıkıcı noktası ise ne bize gönderilen mail, ne her hangi bir uyarı, ne ihtar, ne sorunu gösteren en ufak işaret var. Açıkcası 5 günde ki kaybımız oldukça büyük.

Bu konuda neler yapabiliriz yardımcı olursanız çok seviniriz.
Uygulamanın linkini bırakabilirmisiniz?

Dalale

Üye
Üye
3 Eyl 2019
4
0
1
Ne yazık ki gizlilik nedeni ile paylaşamamaktayız fakat hiç bir ihlal doğuracak içerik yahut reklam yerleşimi yok keza bunun için gelen bir mail vs.. de yok.

Dalale

Üye
Üye
3 Eyl 2019
4
0
1
Yok hocam hatta devamlı olarak düşüş oluyordu her gün %50 %50 azalıyordu en sonunda da 0 oldu ve reklamlar kalktı.