Admob Geçersiz Trafik Reklam Sınırlaması

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omerturac

Üye
Üye
16 Ara 2020
26
14
3
Ekran göruntulerinde de görunduğu gibi reklam kısıtlaması bugun 1. ayını doldurdu. Zaten şuanda hiçbişey yapamıyorum ama daha ne kadar surecek bu? Toplulukta 1 ay veya daha uzun surebilir diyor. Hesabı doğrulamak için 5 ay bekledim sonra da bu kısıtlama engelini de 5 ay bekleyecek miyim?

Reklam trafiğinizin kaynağı hakkında bilgi sahibi olmamız gerektiği yazıyor. Kullanıcılar zaten organik nerdeyse hepsi play store'dan aramayla indirmiş. Sosyal medyada link paylaşımı da yapılmadı en azından ben yapmadım. Oyunlar için reklam da verilmedi. Her şey organik ama nedense kısıtlama kalkmıyor. Screenshot_2.png Screenshot_3.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Ekran göruntulerinde de görunduğu gibi reklam kısıtlaması bugun 1. ayını doldurdu. Zaten şuanda hiçbişey yapamıyorum ama daha ne kadar surecek bu? Toplulukta 1 ay veya daha uzun surebilir diyor. Hesabı doğrulamak için 5 ay bekledim sonra da bu kısıtlama engelini de 5 ay bekleyecek miyim?

Reklam trafiğinizin kaynağı hakkında bilgi sahibi olmamız gerektiği yazıyor. Kullanıcılar zaten organik nerdeyse hepsi play store'dan aramayla indirmiş. Sosyal medyada link paylaşımı da yapılmadı en azından ben yapmadım. Oyunlar için reklam da verilmedi. Her şey organik ama nedense kısıtlama kalkmıyor. Ekli dosyayı görüntüle 2236 Ekli dosyayı görüntüle 2237
Merhaba @omerturac ,

Evet yaşadığınız bu durum can sıkıcı farkındayım. Kısıtlama süresi her ne kadar bir ay denilse de 48 saatlik (yani ek 2 gün) bir süre daha (tüm sunuculara zaman replikasyonu için) gerekiyor. Biraz sabırlı olmanızda fayda var. Bu süre sonunda kısıtlama devam ederse, bilin ki reklam trafik kaynağı değerlendirme sonucu iyi çıkmamış demektir.

Umarım bir an önce kısıtlama kalkar ve süreç normal seyrinde devam eder.

Kolaylıklar dilerim.

omerturac

Üye
Üye
16 Ara 2020
26
14
3
Merhaba @omerturac ,

Evet yaşadığınız bu durum can sıkıcı farkındayım. Kısıtlama süresi her ne kadar bir ay denilse de 48 saatlik (yani ek 2 gün) bir süre daha (tüm sunuculara zaman replikasyonu için) gerekiyor. Biraz sabırlı olmanızda fayda var. Bu süre sonunda kısıtlama devam ederse, bilin ki reklam trafik kaynağı değerlendirme sonucu iyi çıkmamış demektir.

Kolaylıklar dilerim.
Merhaba hocam bugun tam 46 gun oldu ve hala aynı sorunla karşı karşıyayım bu konuda ne yapmam gerekiyor?

omerturac

Üye
Üye
16 Ara 2020
26
14
3
Merhaba @omerturac ,

Kolaylıklar dilerim.
Tekrardan merhaba hocam Sınırlamam kalkmadı ama Reklamlar görunmeye başladı ve gelir elde etmeye başladım.

Acaba test amaçlı mı açıldı? İhlal bildirimi kalkmadı ve mail de gelmedi.