Admob hata

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@semihmalkoc53 merhaba,

Yaşadığınız sorunu tam olarak iletebilir misiniz? Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hesabımi iptal ettim tekrar açmak için ama şimdi yukardaki resimdeki hatayı alıyorum
Tekrar selam,

Google Ads ile ilgili herhangi bir işlem yaptınız mı? Bu makaleyi öncelikle incelemenizi öneriyorum, herhangi atladığınız bir konu olmuş mu fikir sahibi olursunuz.

Genellikle AdMob a kayıt işlemi hataları, mevcut AdSense, Google Ads veya Google hesaplarınızla ilgili olabilir. Bu sorunlardan bazılarını çözmenize yardımcı olmak için aşağıda bilgiler verilmektedir.

Not: Önceden AdMob kullandıysanız AdMob için kullanmadığınız bir e-posta adresiyle tekrar kaydolmanız gerekir. Ayrıca yinelenen hesaplara izin verilmeyeceğini unutmayın.

Son olarak bu sorun gidericiye göz atmanızı öneriyorum.

İyi dileklerimle

semihmalkoc53

Üye
Üye
2 Eyl 2019
52
5
8
www.teknory.com
Tekrar selam,

Google Ads ile ilgili herhangi bir işlem yaptınız mı? Bu makaleyi öncelikle incelemenizi öneriyorum, herhangi atladığınız bir konu olmuş mu fikir sahibi olursunuz.

Genellikle AdMob a kayıt işlemi hataları, mevcut AdSense, Google Ads veya Google hesaplarınızla ilgili olabilir. Bu sorunlardan bazılarını çözmenize yardımcı olmak için aşağıda bilgiler verilmektedir.

Not: Önceden AdMob kullandıysanız AdMob için kullanmadığınız bir e-posta adresiyle tekrar kaydolmanız gerekir. Ayrıca yinelenen hesaplara izin verilmeyeceğini unutmayın.

Son olarak bu sorun gidericiye göz atmanızı öneriyorum.

İyi dileklerimle
iptal edilen hesabı tekrar açamazmıyım

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
iptal edilen hesabı tekrar açamazmıyım
Tekrar selam @semihmalkoc53 ,

Tekrar tabiki açabilirsiniz. Ancak size yukarıda ilettiğim şartları yerine getirdiğinizde açabilirsiniz. Adsense, Ads ve Google hesabınızda hatalar varsa onları giderdikten sonra. Örn. Adsense hesabınıza erişiminiz var mı? Google Ads kullandınız mı ve varsa iptal edin/ettirin.

Siz önce buradan destek talebi oluşturun ve gelecek cevaba göre hareket edin. Sonuçtan bilgi verirseniz sevinirim.

Kolaylıklar dilerim.

semihmalkoc53

Üye
Üye
2 Eyl 2019
52
5
8
www.teknory.com

Tekrar tabiki açabilirsiniz. Ancak size yukarıda ilettiğim şartları yerine getirdiğinizde açabilirsiniz. Adsense, Ads ve Google hesabınızda hatalar varsa onları giderdikten sonra. Örn. Adsense hesabınıza erişiminiz var mı? Google Ads kullandınız mı ve varsa iptal edin/ettirin.

Siz önce buradan destek talebi oluşturun ve gelecek cevaba göre hareket edin. Sonuçtan bilgi verirseniz sevinirim.

Kolaylıklar dilerim.
Adsense hesabım şuan açık sorun yok Ma Admob a girince o üstte attığım resim çıkıyor giremiyorum

semihmalkoc53

Üye
Üye
2 Eyl 2019
52
5
8
www.teknory.com

Kolaylıklar dilerim.
Admob iptal edilen hesap - Google AdMob Community o destek talebinde açmıştım

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395