Admob reklam kısıtlama 3. taraf indirme

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

Berna

Üye
Üye
1 Mar 2021
1
0
1
Merhabalar, admob hesabımda geçersiz trafikten dolayı reklam kısıtlamam bulunmakta.
Google Play'de yüksek indirmeli oyunumda başka bir oyunumun reklamını yapıyorum. Bu sayede günlük yaklaşık 500 indirme alıyorum günlük toplam indirme de 1500'ü buluyor. Yani günlük 1000 organik indirme, 500 3.taraf indirmesi var. Admob politikalarını defalarca okudum ama net birşey bulamadım. Bu günlük 500 kişiye gösterdiğim reklamlar geçersiz trafik mi oluyor. Forumlardan okuduğum insanlar yeni çıkan oyunlarını Google Ads reklamları ile indirme almaları durumunda bile geçersiz trafiğe yakalanıyorlar. Geçersiz trafiğimin nedeni bu olabilir mi, kendi reklamımı kaldırmalı mıyım? Bu arada meditasyon ile Unity'nin reklamlarını gösteriyorum, Google geçersiz trafiği Unity'e paslayamaz mı :). Şaka bir yana bu kurtlar sofrasında nasıl öne çıkabiliriz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kelelbey

Üye
Üye
21 Ara 2020
6
0
1
Aynı sorun bendede var günde bir uygulamam 1500 ile 2000 arası indirme alıyor ama kısıtlama yiyoruz 😔bu konu yada bir yetkilinin de cevap vereceğini sanmıyorum 😃

Muratti55

Üye
Üye
9 Mar 2021
3
0
1
Benim de hali hazırda günlük 30k gösterim olan uygulamam vardı. Admob reklamı koyunca önce kısıtlama koydu.
Sonra 1 hafta kadar açtı 1 hafta sonunda da tamamen hesaplarımı iptal etti. İçeride 2000TL kazancım uçtu gitti.
Birden bu kadar gösterime inanamıyor o muhteşem(!) yazılımları, robotları, sistemleri şaşırıyor sanırım.
Onların inisiyatifindeyiz maalesef.