Merhabalar 20 ocakta reklam sunumu kisitlamasi getirildi. Nedeni: Geçersiz trafik nedeniyle reklam sunumu kısıtlanmıştır.
Uygulamam da 3 adet reklam var birisi kullaniciyi tiklamaya teşvik etmeyen yerde banner reklamı 5 dakika da 2 kez görüntülenen geçiş reklamı. Birde listeme aralarında native reklam.
Ortalama 7 gün önce uygulamanin reklam sinirlamasi kalkti, kalkmadan önce reklam gruplarından kumar ve cinselliği engellemistim. Fakat 7 gün sonra tekrar kısıtlama geldi. Gelen mailde bir detay verilmemiş. Admob politika merkezinde herhangi bir detay yok.
# Test cihazı ekledim
#Uygulamami kendi telefonuma indirmiyorum gereksiz reklam görüntülenmesi olmasın diye
# feedback gönderdim
# ve diğer tüm kriterlere dikkat ederek hareket ediyorum.
Neden ikinci kez 7 gün sonra reklam sinirlandirildi anlamadim gitti ?
Gerçekten bu işin ehliyle ücreti mukabilinde destek almak isterim.
Teşekkürler
Uygulamam da 3 adet reklam var birisi kullaniciyi tiklamaya teşvik etmeyen yerde banner reklamı 5 dakika da 2 kez görüntülenen geçiş reklamı. Birde listeme aralarında native reklam.
Ortalama 7 gün önce uygulamanin reklam sinirlamasi kalkti, kalkmadan önce reklam gruplarından kumar ve cinselliği engellemistim. Fakat 7 gün sonra tekrar kısıtlama geldi. Gelen mailde bir detay verilmemiş. Admob politika merkezinde herhangi bir detay yok.
# Test cihazı ekledim
#Uygulamami kendi telefonuma indirmiyorum gereksiz reklam görüntülenmesi olmasın diye
# feedback gönderdim
# ve diğer tüm kriterlere dikkat ederek hareket ediyorum.
Neden ikinci kez 7 gün sonra reklam sinirlandirildi anlamadim gitti ?
Gerçekten bu işin ehliyle ücreti mukabilinde destek almak isterim.
Teşekkürler