Admob tahmini kazançlarım yansımıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Bestami

Üye
Üye
19 Ocak 2023
3
1
1
Herkese merhaba 1 ay önce açtığım admob hesabıma ilk oyunumu ilişkilendirşp reklamları ekledim ve oyunun reklamını yaptım oyunum 1 aydır oynanıyor admob panelinden reklam gösterimi artıyor etkib kullanıcı sayısı vs görüyorum artıyor kısacası oyunum oynanıyor reklamda çıkıyor test ettim oyunda. Ancak oyunum yayınlandığı günden itibaren admob tahmini kazançlarım yansımıyor 1 aydır oyun oynanıyor reklam çıkıyor oyunda ancak 1 kuruş dahi tahmini açkazançlarımda göremiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmıdır ne yapmam lazım neden böyle oldu daha önce yaşayan oldumu bu durumu (admobda politika ihlalide yok sorunsuz yani)

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Herkese merhaba 1 ay önce açtığım admob hesabıma ilk oyunumu ilişkilendirşp reklamları ekledim ve oyunun reklamını yaptım oyunum 1 aydır oynanıyor admob panelinden reklam gösterimi artıyor etkib kullanıcı sayısı vs görüyorum artıyor kısacası oyunum oynanıyor reklamda çıkıyor test ettim oyunda. Ancak oyunum yayınlandığı günden itibaren admob tahmini kazançlarım yansımıyor 1 aydır oyun oynanıyor reklam çıkıyor oyunda ancak 1 kuruş dahi tahmini açkazançlarımda göremiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmıdır ne yapmam lazım neden böyle oldu daha önce yaşayan oldumu bu durumu (admobda politika ihlalide yok sorunsuz yani)
Merhaba,

Uzmanlık alanım AdSense olduğu için net bir şey söylemek doğru olmaz. Eğer AdMob tarafındaki süreç Youtube tarafındaki gibi ise, tahmini kazançlar toplanır ay sonunda incelemeye gider ve diğer ayın 15 inde kesinleşir ve kesinleşen tutar 200TL veya üzeri ise takip eden takvimin 21 i ve 26 sı arası, tanımladığınız ve doğrulamasını yaptığınız IBAN numaranıza transfer edilir.

İyi dileklerimle

Bestami

Üye
Üye
19 Ocak 2023
3
1
1
Hayır hayır yusuf bey onu demiyorum mesela ekte fotoğraf ekledim bakın orada etkin kullanıcı sayısı reklam gösterim yüzdesi artıyor görüyorum ancak aşağıda görüşdüğü gibi tahmini kazançlarımı göremiyorum bu olay da dediğiniz olayamı bağlıdır

Ekli dosyalar

• 0093355D-D885-45F1-BC74-C72D1CE24061.png
    0093355D-D885-45F1-BC74-C72D1CE24061.png
    492.9 KB · Görüntüleme: 6

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hayır hayır yusuf bey onu demiyorum mesela ekte fotoğraf ekledim bakın orada etkin kullanıcı sayısı reklam gösterim yüzdesi artıyor görüyorum ancak aşağıda görüşdüğü gibi tahmini kazançlarımı göremiyorum bu olay da dediğiniz olayamı bağlıdır
Tekrar merhaba,

Evet dediğim olaya bağlıdır. Ay sonunda hesaplanır ve 15 ine kadar kesinleşen kısmı orada görünür.