admod 4. Pın malesef gelmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Aleyküm Selam,

Öncelikle 4 pin istedim hiç biri ulaşmadı, 4. pin üstünden 2 ay geçti ve Reklamlar 15 gün önce durduruldu.

Bu arada admon bölümde kimlik bilgileri gönderin diye uyarı çıkmadı!
Sadece bu (Destek ekibi iletilim geçin)

Sol panel sağ panel her sey denedim yine olmadı hala aynı

Bu arada forum üzerinden bu link buldum (Kişisel Kimlik Numarası)
bu link üzerinden kimlik bilgileri doğru şekilde iletildi yineden bir gelişme sağlanmadı.

Son olarak yaşım 18 bi hayli üstünde
Tekrar merhaba,

Form üzerinden kimlik bilgilerinizi ne zaman gönderdiniz. Genellikle gönderilen kimlik bilgilerini kontrolü 7-10 gün sürüyor.

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
Tekrar merhaba,

Form üzerinden kimlik bilgilerinizi ne zaman gönderdiniz. Genellikle gönderilen kimlik bilgilerini kontrolü 7-10 gün sürüyor.
10 gün fazla gecti yolladım hıc bır ıslem ve maıl gelmemektedır. yanı resmen Aradıgınız hıc bır yetkılıye ulasmıyor otomatık bot baglanmıs
cvplar gelmektedır.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
10 gün fazla gecti yolladım hıc bır ıslem ve maıl gelmemektedır. yanı resmen Aradıgınız hıc bır yetkılıye ulasmıyor otomatık bot baglanmıs
cvplar gelmektedır.
Evet PIN ile ilgili zaten tek yetkili Robot. Son 2 yılı aşkın süredir PIN işlemlerini sadece Robot takip ediyor. Burada bizler, reklamlarınızın tekrar aktif edilmesini ve PIN sürecinin tekrar başlatılmasını sağlayabiliriz. Reklamlarınızın ve PIN sürecinizin yeniden başlatılması için bu link üzerinden konu açıp durumu iletmenizi rica ediyorum.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
Tekrar dan Merhaba,
Öncelikle sanırım sorun çözülemicek anlaşıldı, kimlik bilgileri, elektrik vb hersey yolladık hala bir çözüm yoluna ulaşılmadı nerede ise 6 ay gecicek reklamlar durdu ve beklemede bir pin gelmemesi ve kimlik dogrulama sistem çıkmadı halde kimlik bilgileri yolladığımız halde hala birsey yapılmadı
çözüm yolu sanırım yok

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar dan Merhaba,
Öncelikle sanırım sorun çözülemicek anlaşıldı, kimlik bilgileri, elektrik vb hersey yolladık hala bir çözüm yoluna ulaşılmadı nerede ise 6 ay gecicek reklamlar durdu ve beklemede bir pin gelmemesi ve kimlik dogrulama sistem çıkmadı halde kimlik bilgileri yolladığımız halde hala birsey yapılmadı
çözüm yolu sanırım yok
Merhaba,

Siz istenilen evrakları yollamışsanız beklemekten başka çare maalesef yoktur. Mutlaka size olumlu yada olumsuz dönüş yapılacaktır.

Sabrınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
ilginiz için tşk ederim bekledikçe kaybedıyoruz
yoksa beklemek sorun diyil herkes gibi bekleriz.
çözüm yollu yok onların bakmasına kalmış oda ne zaman belki yıl sürer,

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
Tekrar Merhaba,
Bir sürü destek talebı olusturuldu hepsi tamamlandı, netice hala aynı bilginiz varmı bu tamamalanan destekler bıze herangi bilgi verilmiyor sadece tamamlandı dıyıp ölece durmakta
çözüm yolu nasıl bulucaz ad.png

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
Merhaba,

Siz istenilen evrakları yollamışsanız beklemekten başka çare maalesef yoktur. Mutlaka size olumlu yada olumsuz dönüş yapılacaktır.

Sabrınız için teşekkürler.
tekrar dan merhaba olumlu olumsuz dunus yapılmadı sene bıtecek beklıyelım mı kople kapatalım mı hesabları sılelım mı anlamıs dıyılım