Admod Reklam sunumu sınırlandırıldı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
Bu kadar yazı yazmama rahmen Hiç bir Yetkiki Tek kelime Cvp vermedi!
Google Politika Anlamak Ayrı bir dert hesab kapanması Ayrı bir dert Kasıtlı tıklama tespit edip olduğunu gibi bildirip google amca hesabı kapatması, ve sabotaj var mail attığımız halde hesabı kapatması Başka bi dert!

Google Admod forum üzerinden + Burdan kimse cvp vermedi yetkili arkadaşlar Tatilemi çıktı acaba
Merak etmedim dil.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bu kadar yazı yazmama rahmen Hiç bir Yetkiki Tek kelime Cvp vermedi!
Google Politika Anlamak Ayrı bir dert hesab kapanması Ayrı bir dert Kasıtlı tıklama tespit edip olduğunu gibi bildirip google amca hesabı kapatması, ve sabotaj var mail attığımız halde hesabı kapatması Başka bi dert!

Google Admod forum üzerinden + Burdan kimse cvp vermedi yetkili arkadaşlar Tatilemi çıktı acaba
Merak etmedim dil.
Merhaba,

Yaşamış olduğunuz durum için üzgün olduğumu bilmenizi isterim. AdMob tarafına sabotaj ile ilgili itiraz gönderdiğiniz halde durum bu şekilde cereyan etmiş ise, sabotaj değerlendirmesi olumsuz gelmiş anlamına geliyor.

Bu formu kullanarak, AdMob tarafı ile tekrar iletişim kurmayı dener misiniz?

isimreklam

Üye
Üye
2 Mar 2021
23
6
3
merhaba cvp ıcın tskler oraya ne yazıcaz bılgı verırmısınız hersey yazmama rahmen bıldırmeme rahmen
yınede kapattılar

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba;
Admod Uygulamamız sabotaj yapıldı.
Günlük 20, 30 40 tl civarı ödeme veren uygulama 30 nisan da honk kong üzerinde tespit ettim kadarı ile,
17 tıklama gelmiş. Bakiye baktım kadarı 96.13 tl bakiye olmuş aynı saat içinde ekran gürüntüleri alıp admod bildirim yaptım bunlar sabotaj eylem yapıldı dair gereken yapılması için admod mail yolladım.
Bu arada 96 tl bakiyenin 47 tl düştü buda ekran gürüntüleri admod mail attım
Ekli dosyayı görüntüle 2119

Kullanıcıların %90 Organik %10 Adword verdim reklam dan geliyor. 08.05.2021 kısıtlama geldi.

O Gün bakiye hesap eklendi O Ay kapanıs bakiye 1043 tl oldu ve ödemesi 22.06.2021 yapıldı.
Bu durumda önerileriniz nedir Simdi ne olacak kısıtlama devam etmektedir.

Başkaların Kasteb yaptı Gecersiz tıklama ve sabotaj eylemi Bizim gibi masumlar mı bedeli ödecek?

Bilgili arkadaşların konu inceleyip fikir ve akılları bana yardımcı olursa sevinirim.

Reklam sunumu sınırlandırıldı Gösterebileceğiniz reklamların sayısı kısıtlanmıştır. Ayrıntılar için Politika merkezine gidin.
POLİTİKA MERKEZİNDE GÖRÜNTÜLEYİN
Ekli dosyayı görüntüle 2118
Bu mesajı iletebilirsiniz

soucheda

Üye
Üye
17 Tem 2022
4
0
1
bu sorun bendede var. 3 aydır çözemiyorum. hiç bir yerden ne bot satın aldım nede harici trafik çektim. hitlerim tamamen organik play storeden geliyor. artık bıkma noktasına geldim. ne yapılırki başka?

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
bu sorun bendede var. 3 aydır çözemiyorum. hiç bir yerden ne bot satın aldım nede harici trafik çektim. hitlerim tamamen organik play storeden geliyor. artık bıkma noktasına geldim. ne yapılırki başka?
Selam,

Siz de sanırım sabotaj a maruz kaldınız. Eğer öyle ise, sabotaj bildiriminde bulundunuz mu?

soucheda

Üye
Üye
17 Tem 2022
4
0
1
yok bulunmadım. admon istatistiklerde kontrol ettim. illegal bir durum göremedim.

gugilabla

Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
yok bulunmadım. admon istatistiklerde kontrol ettim. illegal bir durum göremedim.
Tekrar selam

'bu sorun bendede var. 3 aydır çözemiyorum. hiç bir yerden ne bot satın aldım nede harici trafik çektim. hitlerim tamamen organik play storeden geliyor. artık bıkma noktasına geldim. ne yapılırki başka?' bu mesajı yazdığınız için öyle demiştim. Sorun tam olarak neydi? Hatta rica etsem yeni bir konu başlığı alında bu durumu iletebilir misiniz?

soucheda

Üye
Üye
17 Tem 2022
4
0
1
Cevap için teşekkürler. yeni konu açamıyorum. 7 tane uygulamam var. test cihazı ekli. hiç bir bot illegal trafik teşfik ws gibi durumlara girmedim asla girmemde. ama bu kısıtlamanın neden olduğunu bir çözebilseydim anında müdahale ederdim. kısıtlamanın neyden olduğunuda bilmiyorum. istatistiklere baktım. farklı ülkelerden ziyaretçilerim var. fakat benim 7 uygulamamın içinde yabancı ve türk uygulamalarımda var. acaba bundan dolayımı kısıtlama geliyor anlayamadım.

Not bu mail adresime ekli olan admob ve adsenseyi sinirimden dolayı kapattım. annemin üzerine açtım bunla alakalı olabilirmi?

gugilabla

Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
Cevap için teşekkürler. yeni konu açamıyorum. 7 tane uygulamam var. test cihazı ekli. hiç bir bot illegal trafik teşfik ws gibi durumlara girmedim asla girmemde. ama bu kısıtlamanın neden olduğunu bir çözebilseydim anında müdahale ederdim. kısıtlamanın neyden olduğunuda bilmiyorum. istatistiklere baktım. farklı ülkelerden ziyaretçilerim var. fakat benim 7 uygulamamın içinde yabancı ve türk uygulamalarımda var. acaba bundan dolayımı kısıtlama geliyor anlayamadım.

Not bu mail adresime ekli olan admob ve adsenseyi sinirimden dolayı kapattım. annemin üzerine açtım bunla alakalı olabilirmi?
Admob tarafına yazdınız mı bu durumu? Bize Ulaşın formunu doldurup konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Kendi adınıza olan hesabı kapatıp yakın bilgilerle yada aynı bilgilerle yeni bir hesap oluşturmanızın bir sakıncası yok. Eğer kapatmadan birbirine yakın bilgilerle hesap oluşturmuş alsa idiniz o zaman sorun olurdu. Yakın bilgi derken örnek aynı telefonla hesap doğrulaması yapılması gibi.

AdMob tarafına yazdığınızda net yanıtı alabileceğinizi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: soucheda