Adresinizi doğrulamadığınız için ödemeleriniz şu anda duraklatılmıştır.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Selamlar,

Büyük ihtimalle gelmeyecek, adresinizi güncellemişsiniz 2. pin gönderilirken güncel adresinize tekrardan gönderilir. PTT ile geliyor doğrudur ama PTT çalışanı adresinize bırakıyor, büyük ihtimalle uğraşmayacak. Bir şans bağlı olduğunuz PTT gidip sorabilirsiniz adres tam olmadığından dağıtıma çıkmayabilir. Bırakın Amerikadan gelen postayı 10 dakikalık bankadan PTT ile gelecek kart, bir harf yanlış yazdığım için dağıtıma çıkmadı :) PTT den almıştım aklınızda olsun :)
Cevabın için teşekkür ederim . Bende gelmeyecek diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
ptt de ismimi biliyorlar. umarım sadece Şarkışla/Sivas Yasin özver 58400 adresi ile teslim edilir.
Aynı dertten muzdarip iki insanız.

Bende her şeyi doğru yazdım, mahalleyi eski yaşadığım mahalle yazmışım.
Sokak, kapı numarası, kat numarası, il, ilçe, her şey doğru mahalle adı yanlış :/

Umarım ikimizde pinimize kavuşuruz.:D

basariisik

Üye
Üye
17 Ağu 2019
2
2
3
Benim adresim doğru fakat 2.kez PIN istememe rağmen henüz birşey ulaşmadı elime.. Şüphelendiğim konu şu benim ad soyad kısmında kanalımın adı yazıyor kendi ad soyadım değil. PTT ye de sürekli gidip soruyorum ama ne gelen var ne giden hesabı. Ne yapacağımı bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Benim adresim doğru fakat 2.kez PIN istememe rağmen henüz birşey ulaşmadı elime.. Şüphelendiğim konu şu benim ad soyad kısmında kanalımın adı yazıyor kendi ad soyadım değil. PTT ye de sürekli gidip soruyorum ama ne gelen var ne giden hesabı. Ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba @basariisik ,

Alacaklı adı ve soyadı alanını acilen düzenlemenizi rica ediyorum. Bu şekilde PIN ulaşması imkansız olduğu gibi, sonrasında ulaşmasa dahi doğrulaması da yapılmaz.

basariisik

Üye
Üye
17 Ağu 2019
2
2
3
Merhaba @basariisik ,

Alacaklı adı ve soyadı alanını acilen düzenlemenizi rica ediyorum. Bu şekilde PIN ulaşması imkansız olduğu gibi, sonrasında ulaşmasa dahi doğrulaması da yapılmaz.

Adsense Kişisel Ayarlarında ismimi düzenlememe rağmen PIN şuraya gönderildi kısmında Matematik Hocam olarak gözüküyor. Bu işlemi ilk yorumu yaptığım zaman yapıp son PIN ımı o şekilde istedim ama değişen birşey olmadı

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense Kişisel Ayarlarında ismimi düzenlememe rağmen PIN şuraya gönderildi kısmında Matematik Hocam olarak gözüküyor. Bu işlemi ilk yorumu yaptığım zaman yapıp son PIN ımı o şekilde istedim ama değişen birşey olmadı

@basariisik selam,

Şu an alacaklı adınız ve soyadınızın olduğu alanda hangi bilgiler mevcut, sizin mi? öğretmeninizin mi? Siz bilgileri değiştirmeden önce PIN mektubunuz gönderilmiş olma ihtimali olabilir. Sisteme yansıması bir kaç haftayı bulduğu oluyor.