Adreste Türkçe karakter sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ScB

Üye
Üye
1 Ağu 2018
18
10
3
Ankara
Merhaba öncelikle formunuz hayırlı olsun . Ben adresimi yazarken Türkçe karakter kullandım. Sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Adresimi şu şekilde yazdım.

Adres silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @ScB :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Adresinizde TR karakter kullanmanız çok önemli değildir, sadece ödemeler sekmesinde bulunan alacaklı adı ve soyadında kullanmamanız gerekiyor.

Reklam yerleştirdiğiniz alanın üstünde bulunan menüler açılır menü olmadığı sürece herhangi bir sorun teşkil etmez.

Politikalara uygun bol kazançlar diliyorum.

İyi dileklerimle.

ScB

Üye
Üye
1 Ağu 2018
18
10
3
Ankara
Cevabınız için teşekkür ederim . Kazançlar oyun haber sektöründe çok kötü durumdaymış onu öğrendim siteye günlük 1.5 k kullanıcı geliyor 1 tl anca kazanıyorum.Bu arada formunuz inşşallah gelişir blogger yazılarımda sizin sitenize link vereceğim.

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Cevabınız için teşekkür ederim . Kazançlar oyun haber sektöründe çok kötü durumdaymış onu öğrendim siteye günlük 1.5 k kullanıcı geliyor 1 tl anca kazanıyorum.Bu arada formunuz inşşallah gelişir blogger yazılarımda sizin sitenize link vereceğim.

Çok teşekkür eder, bol kazançlar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bende alacaklı ismi felan gözükmüyor sadece ad ve adres kısmı var iksindede türkçe karakter kullandım sorun olurmu?

Yanıtlarsanız çok mutlu olurum benim için çok önemli.

Selam @Muhammet Çetinkaya ,

Sadece banka hesabınızı girerken Türkçe karakter kullanmamanızı öneriyorum. Diğer türlü herhangi bir sorun olmaz. Ödeme yöntemi eklediğiniz alan (IBAN tanımlaması yapılan yer) banka kayıtlarındaki isim ve soyisimle aynı olmalı ve Türkçe karakter kullanılmadan kaydedilmelidir.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir
24 Ağu 2019
3
3
3

Sadece banka hesabınızı girerken Türkçe karakter kullanmamanızı öneriyorum. Diğer türlü herhangi bir sorun olmaz. Ödeme yöntemi eklediğiniz alan (IBAN tanımlaması yapılan yer) banka kayıtlarındaki isim ve soyisimle aynı olmalı ve Türkçe karakter kullanılmadan kaydedilmelidir.
Yanıtınız için teşekkürler.

• Beğen
24 Ağu 2019
3
3
3

Peki adresimde türkçe karakter kullanmasam birşey olurmu?

ben adresimde ç yi c, ş yi s olarak kullandım birşey olurmu?

Son düzenleme:
  • Beğen