Ads.Txt dosyası nasıl oluşturulur?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Arkadaşımın sitesine onay alan benim içeriği giren benim , Aynı şekil kendı sıteme'de aldım bende çıkmadı onda çıktı . +Sitemde organik trafik 1.sırada Google analytic saymayı kesti . Geçen adminlerden cihat abi'de ss paylaşmıştı.
Kısa ve net fikrimi belirteyim. Beklemekten başka çare yok. Her adsense paneline güncelleme yansımamış.
Gelirin düşmesi bayram olduğundan dolayı diye okudum özel günlerde . TBM düşüklüğü yüzde 1 milyon insanda var.
Gelen güncelleme mailinden haberim var banada baya önceden geldi , Mesela 2 gün önce reklam 7 kez gösterilmiş 1 kere tıklanmış 1 tl vermiş :) Buda şans eseri işte. Düzelmesini bekliyoruz umarım kısa sürede düzelir.

Umarım problemleriniz en kısa sürede düzelir... Sevgiler, saygılar....

Son düzenleme:

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
2-3 gündür bendede ayni hata degismedi. Bende bekliyorum herseyi tam yaptim
Site adresi/ads.txt yaptığınızda çıkıyormu karşınıza ? Yada Blogger hizmetinde ads dosyası nerede bulunuyor ? Söyleyebilirseniz yardımcı olurum.
Eklenip eklememe kararına varabiliriz.

Evet, siteadresi/ads.txt de her şey olması gerektiği gibi çıkıyor. Ancak bunu yapan ben değilim. Google ürünü olduğu için entegre bir şekilde çalışıyor sanırım blogger. Kullanıcı panelinden özel ads.txt dosyası ekleme seçeneği var ancak zaten siteadresi/ads.txt gözüktüğü için ellemedim hiç.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Aksoy