Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben mobil oyun işiyle uğraşıyorum uygulamamı yayınladıktan sonra ads.txt dosyası oluşturup web siteme atmam gerektiği söylendi ancak ben web sitemi wix ile kurdum oraya nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
merhabalar ben mobil oyun işiyle uğraşıyorum uygulamamı yayınladıktan sonra ads.txt dosyası oluşturup web siteme atmam gerektiği söylendi ancak ben web sitemi wix ile kurdum oraya nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Wix ile kurduğunuz sitede adsense reklamlarınız mevcut mudur? Sadece mobil oyun için AdMob hesabınız mı var? Eğer wix ile kurduğunuz sitenin adsense ile alakası yok ise, size ads.txt dosyasını sitenize eklemeniz gerektiği bilgisini kim iletti, bilgi verebilir misiniz?