Ads.txt Hatası ile ilgili problemim

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

akkurtcaner

Üye
Üye
22 May 2019
2
1
3
Merhabalar,

ads.txt sitemde olmasına rağmen "Kazançlarınız risk altında: Bir veya daha fazla sitenizde ads.txt dosyası bulunmuyor. Gelirinizin olumsuz etkilenmesini önlemek için bu sorunu hemen düzeltin." uyarısını alıyorum. Robots.txt den de izinli olan ads.txt sitemde zaten vardı bir anda bu uyarı çıktı yardımcı olabilirmisiniz acaba.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

ads.txt sitemde olmasına rağmen "Kazançlarınız risk altında: Bir veya daha fazla sitenizde ads.txt dosyası bulunmuyor. Gelirinizin olumsuz etkilenmesini önlemek için bu sorunu hemen düzeltin." uyarısını alıyorum. Robots.txt den de izinli olan ads.txt sitemde zaten vardı bir anda bu uyarı çıktı yardımcı olabilirmisiniz acaba.

Merhaba @akkurtcaner ,

Sorunu gördüm, genel bir problem gibi görünüyor. Takip ediyorum.
Teknik bir nedenden dolayı kaynaklı olabilir. Lütfen herhangi bir ayar değişikliği yapmayın.

akkurtcaner

Üye
Üye
22 May 2019
2
1
3
Teşekkürler, sadece robots.txt de Allow değildi ads.txt robots.txt de değişiklik yaptım o kadar

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,
Benim Adsense panelimde de aynı uyarı var. Daha önce ben ads txt dosyası eklemiştim. Böyle bir uyarı görünce ikinci bloğum için bir uyarı olacağını düşünerek bu dosyayı diğer siteme de ekledim. Buna rağmen hala uyarı görünüyor. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.