"ads.txt" Sorunu İçin Çözüm Önerileri

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense Ekibi “ads.txt” bildirimi ile ilgili yakin zamanda forumda yeni bir yayın paylaşacaktır. Lütfen bekleyin. Ayrıca şunlara dikkat edin:
  • Tüm sitelerinize ads.txt dosyasını uyguladınız mı?
  • Lütfen ads.txt sorun gidericisini kullanın.
  • ads.txt dosyasında ki pub-ID kendi hesabınıza ait olan pub-ID mi?
  • Bu işlemi Blogger üzerinde yapıyorsanız şu yazıyı ; eğer bu işlemi WordPress alt yapısını kullanan bir site üzerinden yapıyorsanız şu eklentiyi kullanın.
  • Son olarak ads.txt dosyaları AdSense ekibi tarafından teker teker incelendiği için o uyarının kalkması 48 saat - 1 hafta arası sürebilir.
Bu bildirim reklam vermeyi engelleyecek olumsuz bir etki oluşturmadığı için kazançlara da “direkt” olarak bir etkisi yoktur.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Destek Takımı

Webmaster

Üye
Üye
28 Ara 2018
63
32
18
Merhaba
Blogspot tabanında bu tarz uyarılar alıyorum.. arama seçeneklerinden düzeltsemde Özel ads.txt açsamda kapatsamda sürekli hatalı gözüküyor, deneyim yaşayan var mı?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Blogger için ads.txt: Blogunuzda reklam yayınlama - Blogger Yardım
Bu uyarının kalkması AdSense ekibi tarafından teker teker incelendiği için o uyarının kalkması 48 saat - 1 hafta arası sürebilir.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Destek Takımı

Webmaster

Üye
Üye
28 Ara 2018
63
32
18
Ads.txt dosyanızın yer aldığı dizini kontrol ettiniz mi ? public_html klasöründe yer alması gerekiyor.
blogspot hocam dizin yok adres.blogspot.ads.txt direk kendi otomatik yapılandırma yapıyor, arama bölümünden aktif ettim test amaçlı pasif ettim, özel robot başlıklarını kapattım açtım, hatta robots.txt yide pasifleştirmeme rağmen sürekili bu hatayı alıyorum, sanırım sistemsel.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ