"ads.txt" Sorunu İçin Çözüm Önerileri

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mukoca1

Üye
Üye
14 May 2020
7
0
1
Hocam bende blogger de 5,6 ay önce ads.txt aktif ettim yanlışlıkla. Aslında başka bir reklam ağı kullanmıyorum. Ertesi gün hit oranı %10 - 20 civarına kadar düştü. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Adsense ana sayfada hala kazançlarınız risk altında uyarısı var. Bu yüzden yazmayı bıraktım. Tekrar eskiye dönmesi için yapabileceğimiz bir şey varmı?
Android Dizini

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Bayram bey benim sorunum hakkı da bir çözüm öneriniz varmı?
Merhabalar,
Sitenizi inceledim sizin sitenizde de bir sorun görünmemekte.
Ancak bir SEO uzmanı olarak söylemem gereken bir şey var. Para kazanma hırsınızla değil, yazma isteğinizle içerik üretin.
Siz istekli olduğunuz sürece gelir de beraberinde gelecektir. Elbette para kazanmak istiyorsunuz, anlıyorum. Ancak içeriğini en iyi üreten daha iyi kazanır :)

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Merhabalar,
Sitenizi inceledim sizin sitenizde de bir sorun görünmemekte.
Ancak bir SEO uzmanı olarak söylemem gereken bir şey var. Para kazanma hırsınızla değil, yazma isteğinizle içerik üretin.
Siz istekli olduğunuz sürece gelir de beraberinde gelecektir. Elbette para kazanmak istiyorsunuz, anlıyorum. Ancak içeriğini en iyi üreten daha iyi kazanır :)

Bayram Bey benim sitemi de incelermisiniz en son sitemde içerik olmadığı için onay alamayacağımı söylemiştiniz her şeye 1 ay önce en baştan başladım.
Gelişmiş bir sistem kurdum, üye-yazar-yönetici olarak sitemin 3 üyelik sistemi, kendine ait sohbet alanı v.b bulunmaktadır ve sitem hızlıdır.