Adsanse Ana mail adresi bulma

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muratca30

Üye
Üye
18 Mar 2024
1
0
1
Merhaba adsense ana mail adresimi nasıl bulabilirim acaba başka bir mail adresimi yönetici oalrak eklemiştim ordan tüm işlemleri yapabiliyorum ama İşlem gerekli: AdSense ödeme hesabınızda incelemeniz gereken gelişmeler var bunu düzeltmem için ana mail adresine ihtiacım var bir türlü bulamıyorum adsense pub kimliği ile bulabilirmiyim acaba yada nasıl bulabilirim yardımlarınız için teşekkür ederim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba adsense ana mail adresimi nasıl bulabilirim acaba başka bir mail adresimi yönetici oalrak eklemiştim ordan tüm işlemleri yapabiliyorum ama İşlem gerekli: AdSense ödeme hesabınızda incelemeniz gereken gelişmeler var bunu düzeltmem için ana mail adresine ihtiacım var bir türlü bulamıyorum adsense pub kimliği ile bulabilirmiyim acaba yada nasıl bulabilirim yardımlarınız için teşekkür ederim
Merhaba,

Mevcut kullandığınız eposta adresinizin gelen kutusu ve spam klasörünü geçmişe dönük kontrol eder misiniz? Yönetici olarak eklediğiniz kullanıcı izinleri için size mutlaka bir eposta gönderiliyor. O şekilde bulabilir veya hatırladığınız tüm eposta adreslerinizle adsense.com adresine girmeye çalışın. Diğer türlü hesap güvenliği açısından yayıncı kimlik numarasından eposta adresi bilgisi verilmiyor. Bu kontrolleri yaptıktan sonra sonuca ulaşamazsanız, Google AdSense Yardım Topluluğu resmi forum sitesinden bize resmi belgelerinizle ulaşın, ilgili birimden ricada bulunarak öğrenmeye çalışalım.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Eğer adsenseye giriş işlemlerinizi Bilgisayar üzerinden yapıyorsanı,ve bu işlemi yaparken kaydet kullandı iseniz, parolalar kısmında o bahsetmiş olduğunuz adsensenin mailini bulabilirsiniz