Adsanse Kazandıgım Para Duşuyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

herbilgibura.pro

Üye
Üye
25 Ocak 2020
10
1
3
Selamun Aleykum Herkese Ben 3 4 Aydır Bi Alan Adı Aldım Domainhizmetleri.com Aldım Alan Adıyı
Googlenın Bize Sundugu Blogger Servisinde Alan Adımı Ekleyip Site Kurdum Alan Adımla Adsanseye Başvurdum Onayladı Rekalamlar Açıldı Reklamları Siteme Ekledim
ve Adsanse Sitesinde Bu Uyarıyı Göruyorum
Kazançlarınız risk altında: Gelirinizin ciddi oranda olumsuz etkilenmesini önlemek için bazı ads.txt dosyası sorunlarını düzeltmeniz gerekir.
HEMEN DÜZELTİN
Gelirinizde büyük bir azalma yaşamamak için bir ads.txt dosyası indirip her sitenin kök düzeyi alan adına yükleyin:
  • herbilgibura.pro
Değişikliklerin uygulanması birkaç gün sürebilir. Farklı bir reklam ağı kullanıyorsanız, bu ağı ads.txt dosyasına eklemeyi unutmayın. Daha fazla bilgi için ads.txt kılavuzumuzuinceleyin.
İNDİR

Bunu Bana Diyor Ve Ben Blogger Kulandığım İçin Cpanelim Yoki ads.txt Yİ Ekliyemiyorum Ve Bakiyem Azalıyor Yardım Edın Napmalıyım Alan Adım https://www.herbilgibura.pro/ yardımlarınızı beklıyorum

Özgür P.

Üye
Üye
27 Kas 2019
20
9
3
32
İzmir
debiyo.com
Blogger kullanıcısı değilim ama sanırım şöyle bir seçenek varmış.

Blogger kumanda panelinde Ayarlar > Arama Tercihleri > Kazanç Sağlama > Özel ads.txt > Düzenle yolunu takip ederek özel ads.txt içeriğini etkinleştirin.

Adsense size örnek ads.txt indirme seçeneği sunuyor onu indirin. O txt dosyasının içinde,
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx, DIRECT, f08c47fec0942fa0
xxxx kısımlarında sizin yayıncı kimliğiniz belirtilmiş şekilde olacaktır. Onu kopyalayıp blogger kumanda panelinde açtığınız özel ads.txt yazı alanına yapıştırın.

Bu şekilde yapabilirsiniz. Yaptığınız taktirde adsense sayfasındaki kazancınız risk altında bildirisi hemen kaybolmayacaktır. Yaklaşık bir gün sonra kayboluyor.

herbilgibura.pro

Üye
Üye
25 Ocak 2020
10
1
3
Merhaba Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkürler Zaten Öyle Yapmıştım İnşallah Olur Başka Daha Bilgili Arkadaşlar Varmı Yönetici Gibi Cevap Verecek

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense Ekibi “ads.txt” bildirimi ile ilgili yazısını okumak için buraya tıklayın. Ayrıca şunlara dikkat edin:
  • Tüm sitelerinize ads.txt dosyasını uyguladınız mı?
  • Lütfen ads.txt sorun gidericisini kullanın.
  • ads.txt dosyasında ki pub-ID kendi hesabınıza ait olan pub-ID mi?
  • Bu işlemi Blogger üzerinde yapıyorsanız şu yazıyı ; eğer bu işlemi WordPress alt yapısını kullanan bir site üzerinden yapıyorsanız şu eklentiyi kullanın.
  • Son olarak ads.txt dosyaları AdSense ekibi tarafından teker teker incelendiği için o uyarının kalkması 48 saat - 1 hafta arası sürebilir.
Bu bildirim reklam vermeyi engelleyecek olumsuz bir etki oluşturmadığı için kazançlara da “direkt” olarak bir etkisi yoktur.

Saygılarımla,
Doğukan