Adsence hesabımı başkasının üstüne açacağım

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sena

Üye
Üye
11 Nis 2020
16
2
3
Merhaba youtube kanalım var ve saatının dolmasına cok az kaldı daha onceden bır adsence acıp açmadıgımı hatırlamadıgım ıcın annemın üstüne açmayı dusunuyorum. Adres aynı olacak bu nedenle ama tel no felan banka kart bılgılerı annemın ustune olacak tüm bilgiler adresten dolayı acılmama ıhtımalı olurmu? Yoksa adreste farklımı olmalı başka bır tanıdıgımın ustunemı açmalıyım riske girmek ıstemıyorum lütfen yardım edin

15 Eyl 2019
17
21
3
Merhaba,

Daha önce bir adsense oluşturmadıysanız normal olarak adres bilgilerinizi girebilirseniz. cadde / sokak/ mahalle açık alanı olduğu için pek etkilemez.
Daha önce adsense de kullanılmamış bir telefon numarası ile doğrulama yapılırsa çok daha sağlıklı olacaktır.

Adsense genelde ev adreslerine fazla önem vermez.
Yine de daha önce aynı ev adresini kullandıysanız önce ki adres bilgileri ile uyuşmayan şekilde girin sorun olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: sahinselcuk

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba youtube kanalım var ve saatının dolmasına cok az kaldı daha onceden bır adsence acıp açmadıgımı hatırlamadıgım ıcın annemın üstüne açmayı dusunuyorum. Adres aynı olacak bu nedenle ama tel no felan banka kart bılgılerı annemın ustune olacak tüm bilgiler adresten dolayı acılmama ıhtımalı olurmu? Yoksa adreste farklımı olmalı başka bır tanıdıgımın ustunemı açmalıyım riske girmek ıstemıyorum lütfen yardım edin
Daha önce bir adsens hesabi oluşturduğunuzu varsayarak.

Yeni olusturacaginiz adsens hesabinizin

Kisi bilgisi-adres bilgisi-telefon numarasi-olusturulurken kullanilacak ip adresi-banka hesabi gibi numaralarin tümü farkli olmalidir ve doğru olmali,bu durumlarda önerimiz birinci derece yakinlariniz adina oluşturmanız ve bahsettigim durumlara dikkat ederek yeni hesabj oluşturabilirsiniz.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
451
189
43
Ek olarak adsense yi oluşturduktan sonra kanalınızı bağlarken Reklamlar / URL kanalları / yeni url kanalına girip kanalınızı url sini o kısma ekleyin , sonrada kendinizi o adsense de Hesap/ erişim ve yetkilendirme de kendi mail adresinizi yazarak yetkilendirin , mail adresinden bunu kabul edin