Adsence red veriyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Kiyonamari

Üye
Üye
6 Kas 2022
6
0
1
Merhabalar arkadaşlar çok uzatmak da istemiyorum cidden çok kişiye yazdım geri dönüş hiç alamadım diye. Siz geri dönüş yapın lütfen. Sitemde politika ihlallerinin olduğu belirlendi. Fakat bu ihlalin ne olduğunu kestiremedim. Adsence onay vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Site: fikrimsenin.net

oxopage

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
11 Ocak 2021
77
47
18
oxopage.com
Merhaba, ihlal bildirim mailinde görünen Politika İhlali linkine tıklayın ve hangi sorunların ihlale neden olduğunu orada görüntüleyerek gerekli düzenlemelerinizi yapın.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Kiyonamari

Üye
Üye
6 Kas 2022
6
0
1
Merhaba Kiyonamari

Vebsitenizdeki içeriklerle alakalı ola bilir. Politika ihlali çok kapsamlı bir kelimedir. İçeriklerinizdeki resimleri değiştirmenizi ve size ait olmayan yazıların siteden kaldırılmasını tavsiyye ederim.
Hocam her yazım özgün ve intihal değil. Bi site içeriklerimi çalmıştı ve reklam da veriyordu başta iletişime geçtim cevap yazmadı sonra da onu telif hakkı kapsamında şikayet ettim reklam alması kesildi. İyi de oldu. Cidden hırsızlığın ne kadar kötü olduğunu bu olay daha iyi anlamamı sağladı. İkinci olarak içeriklerimdeki resimlerim pexels.com sitesinden. Telifsiz diye biliyorum ama "emin" değilim. Canva üzerinden içeriklerim için kendi resimlerimi oluşturmayı düşündüm fakat pexels telifsiz resimleri barındırır diye bildiğimden bundan vazgeçtim. Sizce pexels üzerinden devam mı etmeliyim yoksa canva üzerinden kendim oluşturayım mı? Pexels risk barındırır mı?

Bununla beraber ben sitemi google da yazıp sürekli tıklıyordum. Bunu yapma sebebim, yazılarımın google da görünmesinin bana zevk vermesiydi. Sanırım bu şekilde farkında bile olmadan kendi içeriklerime gösterim ve tıklanma kasıyordum. Ben yediğim politika ihlalinin sebebinin bu olduğunu düşündüm.

O yüzden şu 2 hafta süreçte içeriklerimi 38den 50ye, indexlenmiş sayfalarımı 15den 40a, ve sitemi google üzerinden aratmamaya çalışıyorum. Ek olarak pexels hakkında da vereceğiniz tavsiye ile, tüm içeriklerimin resimlerini kendim de oluşturmaya çalışacağım. Umarım bunlarla birlikte onay gelir.

Kiyonamari

Üye
Üye
6 Kas 2022
6
0
1
Merhaba, ihlal bildirim mailinde görünen Politika İhlali linkine tıklayın ve hangi sorunların ihlale neden olduğunu orada görüntüleyerek gerekli düzenlemelerinizi yapın.
Hocam onu yaptım fakat sorun ek okarak gösterilmiyor. Politika ihlalinden bahsediyor sadece. Oraya tıkladım ve ihlaleri okudum. Geçersiz tıklama yapmış olabileceğimi düşündüm. Çünkü sitemi google da aratıp giriyordum iyi hissettirdiği için. Bu geçersiz gösterim ve tıklanmaya girmiş olabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-18-14-02-13-199_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-18-14-02-13-199_com.android.chrome.jpg
    192 KB · Görüntüleme: 4

canerce

Üye
Üye
16 Eyl 2022
5
0
1
Aynı hatayı ben de alıyorum ve herhangi bir çözüm bulamadım. Geçersiz tıklamam yok, içerikler özgün, resimler özgün, bir yerde hit basmıyorum. Bir tane yazım ekşisözlük'e düştü ordan çok hit geldi ve sosyal medyada makalem hakkında çok tıklama geldi ama bunları ben ücretlii yapmadım doğal geldi. Bu işten soğuttu beni. Bir kişi çıkıp ücreti ne ise yardımcı olabilir mi?

Kiyonamari

Üye
Üye
6 Kas 2022
6
0
1
Aynı hatayı ben de alıyorum ve herhangi bir çözüm bulamadım. Geçersiz tıklamam yok, içerikler özgün, resimler özgün, bir yerde hit basmıyorum. Bir tane yazım ekşisözlük'e düştü ordan çok hit geldi ve sosyal medyada makalem hakkında çok tıklama geldi ama bunları ben ücretlii yapmadım doğal geldi. Bu işten soğuttu beni. Bir kişi çıkıp ücreti ne ise yardımcı olabilir mi?
Kardeşim çözüm bulunca bana da haber eder misin.

oxopage

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
11 Ocak 2021
77
47
18
oxopage.com
Adsense sabır işi, kendi sitelerimden 2 sine aldım 1 tanesine bir türlü alamıyorum. Onay aldığım siteler eski tarihli olduğu için neler yaptığımı da pek hatırlamıyorum.

Siz yine de ümidinizi kaybetmeyin. Politikalardaki adımların hepsine uygun biçimde düzenlemeye çalışın. Gereksiz kurnazlıklarla ilerlemeyin. Yapay zeka bu gibi kurnazlıkları yemiyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ