Adsende Onay alamıyorum, Site devre dışı veya kullanılamıyor Hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sweetling

Üye
Üye
1 Nis 2019
12
4
3
Başvurumu www.*********.com şeklinde yazarak başvurmuştum. Otomatik reklam kodlarımı header.php sayfama yapıştırdım. sitedeki tüm sayfalarımda header.php sayfamı çağırdığım için tüm sayfalarda mevcuttur. onun haricinde ben kod yapıştırma olayını sanırım yanlış anladım ve reklam göstermek istediğim tüm bölümlerede bu kodları yapıştırdım. yani websitesinde her yerde şuan bu kodlar var :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Başvurumu www.kuzubesle.com şeklinde yazarak başvurmuştum. Otomatik reklam kodlarımı header.php sayfama yapıştırdım. sitedeki tüm sayfalarımda header.php sayfamı çağırdığım için tüm sayfalarda mevcuttur. onun haricinde ben kod yapıştırma olayını sanırım yanlış anladım ve reklam göstermek istediğim tüm bölümlerede bu kodları yapıştırdım. yani websitesinde her yerde şuan bu kodlar var :)

Başvurunuzu yaparken, URL adresinizi www olmadan yazıp başvurmayı deneyin. Google Bot www ile yazdığınız alan adını bulamadığı için bu hatayı alıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Sweetling

Sweetling

Üye
Üye
1 Nis 2019
12
4
3
Teşekkür ederim Yusuf Bey :)

İlave: aynı başvuru aşamasında 1. ve 2. başvurularımda değerli içerik yok hatası almıştım,
yani ozamanda adresim aynı şekildeydi www vardı başında, 3. başvurudan önce kullandığım index.php yi silip yeni bir blog bölümü oluşturdum, seo link çalışması yaptım, .htaccess dosyasının içerisinde üstte belirttiğim değişiklikleri yaptım.

daha sonra başvurduğumda 3.4.5. başvurularım Site devre dışı veya kullanılamıyor Hatasından dolayı reddedildi.
Bunlarıda dikkate alırsanız sevinirim. Adsense başlarda 2-3 saate cevap veriyordu ancak artık süre 4-5 güne çıktı :)

1-*******.com
2-http://********.com
3-https://*******.com

Hangi şekilde yazayım, size danışmadan hiçbir adım atmam :) 4-5 gün boşuna beklemek var işin ucunda,
birde siteye bakma inceleme şansınız oldu mu?
gözünüze çarpan bir yanlışlık bir eksiklik, yada düzeltilmesi gereken birşey var mı?

Birde ilave olarak 2. bir reklam şirketiyle çalışmak için adsensenin çok katı kuralları olduğunu biliyorum ancak,
AdMatic isimli firmanın Adsense reklamlarına engel olmadığı ve birçok kullanıcının bu iki reklam firmasını aynı anda kullandıkları yorumlarını okudum farklı birçok kaynaktan. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı? tavsiyeleriniz olur mu?

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Teşekkür ederim Yusuf Bey :)

1-kuzubesle.com
2-http://kuzubesle.com
3-https://kuzubesle.com

Hangi şekilde yazayım, size danışmadan hiçbir adım atmam :) 4-5 gün boşuna beklemek var işin ucunda,
birde siteye bakma inceleme şansınız oldu mu?
gözünüze çarpan bir yanlışlık bir eksiklik, yada düzeltilmesi gereken birşey var mı?

Birde ilave olarak 2. bir reklam şirketiyle çalışmak için adsensenin çok katı kuralları olduğunu biliyorum ancak,
AdMatic isimli firmanın Adsense reklamlarına engel olmadığı ve birçok kullanıcının bu iki reklam firmasını aynı anda kullandıkları yorumlarını okudum farklı birçok kaynaktan. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı? tavsiyeleriniz olur mu?

Sitenizi inceledim, ancak kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıldığı için, google bot ilk sayfanızdan öteye geçemeyecek ve her ne kadar reklam sunumu yapmak istediğiniz sayfalara, otomatik reklam kodunu eklemiş olsanız dahi, kodları göremeyecek ve yetersiz içerik diyecektir. Bu bir tespit.

Diğer konu ise siteniz SSL desteği ile çalışıyor, https üzerinden 3. seçeneğinizdeki örneğe göre başvuru gönderin. Ayrıca SSL için AdSense reklam kodu desteği ile ilgili bu makaleye de göz atın :)

AdMatic konusunu, onay aldıktan sonra değerlendirebilirsiniz. Popup reklamlardan, açılır pencerelerden, açılır menülerden bu aşamada uzak durun. Varsa diğer farklı reklamveren şirketlere ait reklam ve doğrulama kodları, hepsini temizleyip öyle başvurunuzu gönderin.

• Beğen
Tepkiler: Sweetling

Sweetling

Üye
Üye
1 Nis 2019
12
4
3
Yanıtınız için teşekkür ederim Yusuf Bey :)

Reklam kodlarımı ilk sayfama, ilk sayfamda bulunan hakkında, içerik, iletişim bölümlerine ve 7 tane blog yazımın olduğu sayfalara yapıştırdım. bu içerikler kullanıcı girişi yapılmadan görülebilen içerikler. ayrıca ne olur ne olmaz diye, kullanıcı girişi yapılıp girilen bölümünde her sayfasına reklam kodlarını yapıştırdım.

SSL desteğiyle ilgili makaleye göz attım ve Adsense onaylaması durumunda reklam kodu oluştururken mutlaka orada bulunan talimatlara göre açacağım :)

Web sitemizde şuan başka hiçbir firmanın reklam kodu yer almamaktadır.

ben https ile başlayan uzantıyı yazarak başvurumu yapıyorum. hayırlısı olsun bakalım :) tekrardan gelen cevabı ve süreçle ilgili size bilgi vereceğim. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

Sweetling

Üye
Üye
1 Nis 2019
12
4
3
Selam Yusuf Bey,

Değerli Envanter: içerik yok hatası verdi :(

Son düzenleme:

Sweetling

Üye
Üye
1 Nis 2019
12
4
3
Teşekkür ederim Cihat Bey,

Robot.txt hakkında sizin açıklamanızı merakla bekleyeceğim,
Şuan Adsenseden onay alabilmek, Değerli Envanter: İçerik yok hatasına çözüm bulmak adına neler yapabilirim. web sitem bir oyun sitesi olduğu için, daha fazla içerikle dolduracak bir içeriğim maalesef yok. benzer oyun siteleri sadece çok basit bir giriş sayfası kullanarak onay alabiliyorlar. bana tavsiyelerinizi merakla bekliyorum :)

Sweetling

Üye
Üye
1 Nis 2019
12
4
3
Bu arada siteye baktığımda aklıma çiftlik bank geliyo :) hadi hayırlısı
yok aklımı peynir ekmekle yemedim henüz, 75.000 yıl hapis cezası var işin ucunda :) bizimki sadece oyun, para yatırmak yok, herhangi bir kullanıcı adı ve rastgele bir test@test.com gibi bir mail adresiyle siteye girip göz atabilirsiniz. para yatırarak kazanç sağlamak üzerine bir oyun değil, eğlenmek amacıyla yapılmış sosyal bir oyun bizimkisi :)