adsens geçersiz trafik para silindi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

fatihhdaglii

Üye
Üye
22 Tem 2022
4
0
1

geçersiz trafik olmamasına rağmen geçersiz trafik var denip haksız yere gelirim silindi​

futbolcu performans videoları derledigim kanalimda 8 temmuzdan sonra futbol maç özetleri derlemeye başladım ve doğal olarak videolarını derledigim takımların 10 milyondan fazla taraftarı olduğu için videoları youtubeye yüklediğim anda YouTube aramadan çok izlenme elde ettim.fakat YouTube buna geçersiz trafik diyerek gelirimi sildi.Kesinlike bot sahte izlenme satın alma vs hiçbir şey yok.Maç özetini youtubeye ilk ben yüklediğim için fazla izlenme elde ettim bu şekilde 7 8 video attim ve YouTube hepsindeki geliri sildi
lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözebilirim

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Sorununuz neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ancak maç özetleri telif hakları içeren görüntülerdir şu anlık kazanç sağlasanız bile ileride kazançlarınız silinebilir ve hesabınız kapatılabilir. Performans videoları için maç içi görüntüleri kullanma açısından telif kuralları nedir bilmiyorum özellikle ticari olmayan videolar için kullanıma izin veriliyor olabilir ancak maçın tamamını kapsayan özet görüntüleri ile para kazanmanıza izin vermezler bir yerde mutlaka bir sorunla karşılaşırsınız.