Adsens hesabınızı kapatın uyarısı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

TahaSas

Üye
Üye
2 Kas 2019
16
0
1
Merhabalar kendi mobil uygulamamın içine Google Admob dan reklam koydum fakat kendi reklamımamı tıkladım ne olduysa hesabımı devre dışı bıraktılar. Ve bende yeni bir adsense hesabı açmak istedim fakat diğer hesabım olduğu için açamadım daha sonra iptal ettim fakat şuan ikisindede hata alıyorum diğerini kapatmış olduğum halde yine hata aldım? Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz? YouTube hesabımdaki adsens hesabımda kapatıldı hiç bir şey yapamıyorum youtube hesabımdaki adsense hesabım kapatılsa diğer hesabım açık olsa youtube'a bağlayabilirmiyim peki bunuda cevaplarmısınız. 😊

Son düzenleme:

TahaSas

Üye
Üye
2 Kas 2019
16
0
1
Merhaba

Geçersiz trafikten kapatılan adsense hesapları için tekrardan aynı isim ve aynı e posta adresi ile başvuru yapamazsınız.
Aile yakınlarınızın adına başvuru da buluna bilirsiniz
Peki efendim aile yakınlarının hesabı ile açtığımda youtube hesabımı nasıl bağlayacağım?

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Peki efendim aile yakınlarının hesabı ile açtığımda youtube hesabımı nasıl bağlayacağım?
Youtube adsense bölümünde adsense hesabını değiştir bölümünde yeni alacağınız hesapla ilişkilendireceksiniz.
not: Kesin ilişkilendirilir diyemem gecersiz tıklanmadan kapanmışsa kanalınız tekrar incelenmeye alınır

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

TahaSas

Üye
Üye
2 Kas 2019
16
0
1
Youtube adsense bölümünde adsense hesabını değiştir bölümünde yeni alacağınız hesapla ilişkilendireceksiniz.
not: Kesin ilişkilendirilir diyemem gecersiz tıklanmadan kapanmışsa kanalınız tekrar incelenmeye alınır
Dediklerinizi deneyeceğim ama incelemeye alınırsa ne yapmam lazım :( tek çarem burası çünkü başka hiç bir yerden cevap alamıyorum

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Öncelik şunu söylemek istiyorum.
Yanlışlıkla tıklama ile bilerek tıklamalar kolaylıkla ayrılabilmektedir.

Şu şekildedir:
Yanlışlıkla tıklama tek seferdir ve hesap devredışı bırakılmaz ancak yanlışlıkla tıklanılan kazanç hesaba yatmaz ve geçersiz tıklama olarak sayılır.
Bilerek tıklamalar tekrari halinde hesap askıya alınır kısa süre içinde hesap devredışı kalır ve tekrar hesap açmanız engellenir.

Günü geçmeden herhangi bir değişiklik yapmadan itiraz etmeniz gerekebilir.
Politika İhlali İtirazı - Hesap Devre Dışı Bırakıldı

Sorununuz çözülmezse, @Cihat Özgen yöneticimize katılarak ailenizden birinin adına alabilirsiniz. :)

Saygılarımla,
Sezgin