Adsense 2. hesap sorunu aliyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

LEONLION

Üye
Üye
24 Nis 2022
1
0
1
Merhaba benim eski adsense hesabima bagli youtube kanalim kapatildi,yeni youtube kanali actim ve 1000 abone ve 4000 saati gectim,yeniden adsenseye basvuru yapiyorum ama 2.hesap sorunu aliyorum sizden ricam diger adsense hesabimi kapata bilirmisiniz,ayrica eski hesap benim adimaydi telefon numarasida benim adimaydi,ama simdiki kanalimda abimin adina ve telefonda onun numarasi ama yine aldim nasil coze bilirim bu konuyu

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba benim eski adsense hesabima bagli youtube kanalim kapatildi,yeni youtube kanali actim ve 1000 abone ve 4000 saati gectim,yeniden adsenseye basvuru yapiyorum ama 2.hesap sorunu aliyorum sizden ricam diger adsense hesabimi kapata bilirmisiniz,ayrica eski hesap benim adimaydi telefon numarasida benim adimaydi,ama simdiki kanalimda abimin adina ve telefonda onun numarasi ama yine aldim nasil coze bilirim bu konuyu
Merhaba,

Maalesef bu uyarıyı almışsanız, politika ihlali sayılmış demektir ve diğer hesabınızı iptal etme gibi bir durum söz konusu olmamaktadır. En kestirme ve hızlı çözüm, bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturmaktır. Hesap oluştururken telefon numarasının google ürünleri ile doğrulama yapılmamış bir telefon olmasına dikkat etmelisiniz. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olduğunu unutmayın.

Youtube kanalınızın para kazanma sekmesine dokunduğunuzda pasif görünüyorsa yada ilişiklendirme değişikliği yapamıyorsanız, youtube kanalınızı da yeni oluşturmalı, diğer kanaldaki videolarınızı yeni kanala taşımalısınız. Eski kanaldan küçük kısa bir yeni kanala davet videosu çekip atarak, mevcut abonelerinizi yeni kanalınıza davet edersiniz. Youtube para kazanma kriterlerini tamamladıktan sonra, youtube studio para kazanma sekmesi üzerinden yeni bir başvuru gönderir ve yeni bir sayfa açarak işlemlere devam etmiş olursunuz.

İyi dileklerimle

ZahirHan

Üye
Üye
7 Kas 2020
14
9
3
İyi günler. Youtube kanalımın adsense hesabı yurtdışında yaşayan kuzenimin adına idi. Ne yazıkki kendisi mail in şifresini unutmuş. İkinci bir gmail hesabı açarak kanalın adsense'ini bu kanala bağladık. Bağladıktan bir gün sonra 2. Hesap uyarısı aldık. İlk gmail hesabına kesinlikle ulaşamıyoruz. İlk gmail hesabını silme şansımız var mi?

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
İyi günler. Youtube kanalımın adsense hesabı yurtdışında yaşayan kuzenimin adına idi. Ne yazıkki kendisi mail in şifresini unutmuş. İkinci bir gmail hesabı açarak kanalın adsense'ini bu kanala bağladık. Bağladıktan bir gün sonra 2. Hesap uyarısı aldık. İlk gmail hesabına kesinlikle ulaşamıyoruz. İlk gmail hesabını silme şansımız var mi?
Selam,

Yüksek olasılıkla kuzeniniz hesabına ulaşmak için tüm alternatif yöntemleri denemiştir ama ben yine de hesabına ulaşması için yapması gerekenleri buradan iletiyorum. O hesaba erişim sağlamadıkça sorunun çözülemeyeceğini üzülerek iletiyorum. Böyle durumlarda hesap sahibinin doğrudan kendisinin ulaşması gerekiyor.

1- Oturum açma sorun gidericisi
2- Google hesabınızda oturum açamıyorsunuz
3- Son olarak 'Saldırıya uğramış veya güvenliği ihlal edilmiş bir Google hesabını güvenli hale getirme' isimli makaleyi incelemenizi öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: ZahirHan

ZahirHan

Üye
Üye
7 Kas 2020
14
9
3
İlginiz için teşekkür ederim. Yazdığınız gibi tüm yolları denemesine rağmen kesinlikle hesaba ulaşamadık. Şansımıza yaşadığı ülkede google gelirleri vergilendirilmiyor. Bir şekilde ilk hesabı iptal edip ikinci hesaptan adsense kullanma şansımız var mi?

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
İlginiz için teşekkür ederim. Yazdığınız gibi tüm yolları denemesine rağmen kesinlikle hesaba ulaşamadık. Şansımıza yaşadığı ülkede google gelirleri vergilendirilmiyor. Bir şekilde ilk hesabı iptal edip ikinci hesaptan adsense kullanma şansımız var mi?
Rica ederiz, Hesabı bir şekilde siz iptal edebilirseniz, evet ikinci yeni hesabınızı kullanabilirsiniz. Diğer türlü bir yakınınız adına yeni bir hesap açmanız gerekebilir. Tüm sorumluluk yakınınıza ait olur. Google ürünlerinin doğrulaması için hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yapmanızı tavsiye ederim.