Adsense Açamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sprozy

Üye
Üye
19 Mar 2019
2
0
1
Merhaba, 2 gün önce bir blog açtım ve toplamda 2 paylaşımım var. Şuanlık Bloğuma adsense reklamı açamayacağımı biliyorum fakat adsense hesabımı şimdiden açmak istiyorum.

Adsense'ye girip Hesap oluştura basıyorum ve blog adresimi, e postamı girdikten sonra tamama basınca 'İşleminize Blogspot adresinse devam edin' diyor. Kazançlarım kısmından açabileceğimi söylüyor. Blog adresime girip kazançlarım kısmından Adsense hesabı oluştur diyorum ve beni yine Adsense adresine yönlendiriyor aynı şeyleri tekrar giriyorum tekrar aynı hatayı veriyor. Sürekli bu döngü de dolaşıp duruyorum. Yardımcı olur musunuz?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense Hesabınızı Blogger üzerinde bulunan Kazançlar sekmesi aracılığı ile açmanız gerekmektedir. Blogger için tek şansınız bu. Kazançlar sekmeniz de sitenize düzenli olarak özgün içerik eklerseniz en kısa sürede açılacaktır.

Saygılarımla,
Doğukan

Türkçe AdSense Forumu Yardım Gönüllüsü

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Sprozy Selam,

@DoğukanDemir arkadaşımıza, iletmiş olduğu doğru bilgiler ve değerli desteği için teşekkür ederek eklemek istiyorum;

- site.blogspot.com.tr uzantılı örnek URL deki gibi oluşturulan sitelerin yaşının en az 6 aylık süreyi doldurmuş olması,
- İyi ve organik bir trafiğinin olması,
- En az 50-60 benzersiz ve tamamen özgün içeriklerle zenginleştirilmiş olması,
- Sürdürülebilir bir yapıya sahip olunarak, kullanıcılara değer katması ve kullanıcıların aradıklarını rahatlıkla bulabilecekleri bir tasarıma sahip olunması,
- Kopya ve tekrarlayan içerikler yanında, telif hakkıyla korunan metaryallere yer verilmemesi,
- Farklı reklam veren şirketlere ait kodların bulundurulmaması,
- Daha evvel AdSense ile ilgili herhangi bir başvuru öncesi veya sonrası, politika ihlaline maruz kalınmamış olması gibi konulara da özen göstermenizi rica ediyorum.

İyi dileklerimle