Adsense adresimi arkadaşımın adresi olarak verirsem kimlik doğrulamasında bir problem yaşar mıyım ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

MrEmre06

Üye
Üye
8 Ağu 2020
10
0
1
Adsense adresimi arkadaşımın evinin adresi olarak yazsam kimlik doğrulamada herhangi bir problem yaşar mıyım ? Çünkü tc kimlik numarası ile ikamet edilen adrese e-devlet üzerinden ulaşılabiliyormuş . Yardımcı olursanız sevinirim .

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
PTT tarafından pin geldiğinde sizin orada bulunmanız mümkünse, sorun olmaz , o pini sizden başkasına vermezler, gelen postacıda sizi beklemeyeceğine göre ,gerisini siz karar verin

MrEmre06

Üye
Üye
8 Ağu 2020
10
0
1
PTT tarafından pin geldiğinde sizin orada bulunmanız mümkünse, sorun olmaz , o pini sizden başkasına vermezler, gelen postacıda sizi beklemeyeceğine göre ,gerisini siz karar verin

Köyde yaşıyorum , herhangi bir kargo geldiğinde kargo şirketleri kargoları köy muhtarına teslim eder bir sıkıntı olur mu ?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Köyde yaşıyorum , herhangi bir kargo geldiğinde kargo şirketleri kargoları köy muhtarına teslim eder bir sıkıntı olur mu ?
Problem olmaz gelen kargolar şahsa teslim edilmiyor takipsiz olduğu için birakilip gidiliyor,ulasabileceginiz adres varsa yazabilirsiniz ama kimlik bilgisi sizin uzerinize olsun

• Beğen
Tepkiler: MrEmre06