Adsense ads.txt yardım

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

OLIVERA

Üye
Üye
3 Ocak 2020
20
16
3
Hocam webmaster dan önlemek gerekiyor mu ben onu yapmadım sade ekledim
üzerine baya araştırma yaptım eğer noindex veya farklı bir şekilde google robotları tarafından indexlenmesi engellemiş ise uzayabiliyormuş bu durum
yanibu sayfa google'de mevcut olarak görmeniz gerekiyor diye yabancı kaynak araştırmalarını inceledim bu sebeple elle ekledim ve indexli olduğu halde gitmedi.

bende ads.txt zararı nedir diye araştırdım ve bu hatayı alanların sitelerinde reklamların bi çıktığını bi çıkmadığını vb. durumların olduğunu öğrendim eğer sizde böyle bi durum yok ise dert edicek bir şey'de yok gerekeni yapıp bekleyin bence.

bende ara sıra reklam çıkmama durumu oluyor buna bağlıyorum fakat ciddi derece'de sorun yaratmayacak derecede az.

yurtdisindaegitim.site bu arada adresi.

zamana bırakın eğer sitenizde reklamlar sorunsuz çıkıyor ise çok ciddi araştırmalar yaptım zararının olmadığına kanaat getirdim ve 1 ocak'ta tahmini kazancım'da eksiksiz bakiyeme eklendi.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense.txt doyasıni blogger a eklememe rağmen hala uyarı gitmiş değil ekleyeli 15 oldu

@tufan3434 selam,

ads.txt dosyasını küçük harflerle oluşturmuşsanız ve bilgilerinizi (yayıncı kimlik numarası) doğru girmişseniz, uyarının kalkması bazen bir ayı bulduğu olabiliyor. Kazançlarınız bu durumdan etkilenmeyecektir. Uyarı kendiliğinden kalkacaktır.

Bu sorun gidericiyi de denemenizi öneriyorum.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: tufan3434

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsensenin direk kendi oluşturduğu attım bloggera ben yusuf bey

Tamam o zaman biraz sabır gerekiyor :) Kendiliğinden düzelecektir. Bir ay gibi bir süre sonunda düzelmezse tekrar bizimle iletişime geçmenizi rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: tufan3434