Adsense anlam veremediğim olay

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

isoket

Üye
Üye
4 Kas 2019
3
0
1
2012 yılında youtube kanalı açmıştım. Youtube Adsense ile hiç farkında olmadan 30 TL gibi bir mebla kazanmışım. Ama youtube zamanında partner sistemini kullanıyordum ben.

Bugün 2012 yılında ki açmış oldugum hesaba girdim. Ödemeler kısmında bana pin sormadı? + olarak ödeme doğrulaması yaptım Google bana 48 kuruş gönderdi.

Bu adsense pinli midir acaba? Pinli ise Web sitemi ekleyeceğim.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
2012 yılında youtube kanalı açmıştım. Youtube Adsense ile hiç farkında olmadan 30 TL gibi bir mebla kazanmışım. Ama youtube zamanında partner sistemini kullanıyordum ben.

Bugün 2012 yılında ki açmış oldugum hesaba girdim. Ödemeler kısmında bana pin sormadı? + olarak ödeme doğrulaması yaptım Google bana 48 kuruş gönderdi.

Bu adsense pinli midir acaba? Pinli ise Web sitemi ekleyeceğim.
40 TL ödeme eşiğine ulaşınca sizden pin isteyecektir :)

• Beğen
Tepkiler: isoket

isoket

Üye
Üye
4 Kas 2019
3
0
1
Cihat bey youtube dan kazanmış olduğum para bakiye kısmında gözüküyor. Acaba sitemi eklesem siteden kazandığım para ayrı bir şekilde mi eklenir yoksa direk 30 TL bakiyenin üstüne mi? Youtube eskiden kullanıyordum video vs atıyordum artık kullanmıyorum web adsense için kullanacağım bu hesabı @Cihat Özgen

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Cihat bey youtube dan kazanmış olduğum para bakiye kısmında gözüküyor. Acaba sitemi eklesem siteden kazandığım para ayrı bir şekilde mi eklenir yoksa direk 30 TL bakiyenin üstüne mi? Youtube eskiden kullanıyordum video vs atıyordum artık kullanmıyorum web adsense için kullanacağım bu hesabı @Cihat Özgen
site ve youtube kazançlarınız yani tüm kazançlarınız tek çatı altında toplanıyor

• Beğen
Tepkiler: isoket