Selamlar,
Bir soruda ben sorayım dedim
dün 2 günlük sitemi risk alarak adsenseye gönderdim yazılar özgündü o yüzden sorun olacağını düşünmedim. Reddedilirse yeniden gönderirim sonuçta. Neyse gönderdim. Reddedildi içerik eksik demişti sanırım. Yazılar kısa olduğu içinmiş sanırım bütün yazılarımı baştan sonra yeniden düzenledim ek bilgiler ekledim. Gönderdim yeniden bu sefer reddedilmedi.
Anlayamadığım bir mail geldi
Time to get activated ( mail başlığı )
Activate your account
Get activated
böyleydi tıklıyorum kod ekle bölümüne geri atıyor üstelik mailin içeriğinde şöyle diyor ; It's been 7 days since you signed up to AdSense. You need to take a few quick steps before you can get activated and start running ads at your
Ben başvuralı 1 gün oldu
aldırmadım kod yenilendi sanıp head tagının oraya tekrar yerleştirdim.. 18 saat sonra bir mail geldi
Request review for your site at any time
Is your site ready?
Let's get your site ready to serve
AdSense ads.
Looks like the site you recently submitted for review wasn't ready to start running AdSense ads.Don't worry! You can request review at any time.
İnceleme butonuna basıyorum kod bölümüne geri atıyor, bu butona tıkladıktan sonra inceleme tekrar mı gidiyor, anlamadım yada 1.ci onayı geçtim de, 2.onaydanmı geçemedim. Adsensede şöyle yazıyor
Hesabınız inceleniyor.
Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz.
Kodu, reklam göstermek istediğiniz her sayfaya yerleştirmeyi unutmayın.
Kodu tekrar kopyalayıp yapıştırmanız gerekirse "Kodu göster" seçeneğini tıklayın.
Yani şuanda ne yapmam lazım bu mailler kafamı çok karıştı açıkcası
Bir soruda ben sorayım dedim
Anlayamadığım bir mail geldi
Time to get activated ( mail başlığı )
Activate your account
Get activated
böyleydi tıklıyorum kod ekle bölümüne geri atıyor üstelik mailin içeriğinde şöyle diyor ; It's been 7 days since you signed up to AdSense. You need to take a few quick steps before you can get activated and start running ads at your
Ben başvuralı 1 gün oldu
Request review for your site at any time
Is your site ready?
Let's get your site ready to serve
AdSense ads.
Looks like the site you recently submitted for review wasn't ready to start running AdSense ads.Don't worry! You can request review at any time.
Request review now
İnceleme butonuna basıyorum kod bölümüne geri atıyor, bu butona tıkladıktan sonra inceleme tekrar mı gidiyor, anlamadım yada 1.ci onayı geçtim de, 2.onaydanmı geçemedim. Adsensede şöyle yazıyor
Hesabınız inceleniyor.
Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz.
Kodu, reklam göstermek istediğiniz her sayfaya yerleştirmeyi unutmayın.
Kodu tekrar kopyalayıp yapıştırmanız gerekirse "Kodu göster" seçeneğini tıklayın.
Yani şuanda ne yapmam lazım bu mailler kafamı çok karıştı açıkcası