Adsense Başvuruda İlginç Sorun

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selamlar,
Bir soruda ben sorayım dedim :) dün 2 günlük sitemi risk alarak adsenseye gönderdim yazılar özgündü o yüzden sorun olacağını düşünmedim. Reddedilirse yeniden gönderirim sonuçta. Neyse gönderdim. Reddedildi içerik eksik demişti sanırım. Yazılar kısa olduğu içinmiş sanırım bütün yazılarımı baştan sonra yeniden düzenledim ek bilgiler ekledim. Gönderdim yeniden bu sefer reddedilmedi.
Anlayamadığım bir mail geldi :)
Time to get activated ( mail başlığı )
Activate your account

Get activated​

böyleydi tıklıyorum kod ekle bölümüne geri atıyor üstelik mailin içeriğinde şöyle diyor ; It's been 7 days since you signed up to AdSense. You need to take a few quick steps before you can get activated and start running ads at your

Ben başvuralı 1 gün oldu :) aldırmadım kod yenilendi sanıp head tagının oraya tekrar yerleştirdim.. 18 saat sonra bir mail geldi

Request review for your site at any time

Is your site ready?
Let's get your site ready to serve
AdSense ads.

Looks like the site you recently submitted for review wasn't ready to start running AdSense ads.Don't worry! You can request review at any time.

Request review now​

İnceleme butonuna basıyorum kod bölümüne geri atıyor, bu butona tıkladıktan sonra inceleme tekrar mı gidiyor, anlamadım yada 1.ci onayı geçtim de, 2.onaydanmı geçemedim. Adsensede şöyle yazıyor

Hesabınız inceleniyor.

Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz.

Kodu, reklam göstermek istediğiniz her sayfaya yerleştirmeyi unutmayın.

Kodu tekrar kopyalayıp yapıştırmanız gerekirse "Kodu göster" seçeneğini tıklayın.

Yani şuanda ne yapmam lazım bu mailler kafamı çok karıştı açıkcası :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selamlar,
Bir soruda ben sorayım dedim :) dün 2 günlük sitemi risk alarak adsenseye gönderdim yazılar özgündü o yüzden sorun olacağını düşünmedim. Reddedilirse yeniden gönderirim sonuçta. Neyse gönderdim. Reddedildi içerik eksik demişti sanırım. Yazılar kısa olduğu içinmiş sanırım bütün yazılarımı baştan sonra yeniden düzenledim ek bilgiler ekledim. Gönderdim yeniden bu sefer reddedilmedi.
Anlayamadığım bir mail geldi :)
Time to get activated ( mail başlığı )
Activate your account

Get activated​

böyleydi tıklıyorum kod ekle bölümüne geri atıyor üstelik mailin içeriğinde şöyle diyor ; It's been 7 days since you signed up to AdSense. You need to take a few quick steps before you can get activated and start running ads at your

Ben başvuralı 1 gün oldu :) aldırmadım kod yenilendi sanıp head tagının oraya tekrar yerleştirdim.. 18 saat sonra bir mail geldi

Request review for your site at any time

Is your site ready?
Let's get your site ready to serve
AdSense ads.

Looks like the site you recently submitted for review wasn't ready to start running AdSense ads.Don't worry! You can request review at any time.

Request review now​

İnceleme butonuna basıyorum kod bölümüne geri atıyor, bu butona tıkladıktan sonra inceleme tekrar mı gidiyor, anlamadım yada 1.ci onayı geçtim de, 2.onaydanmı geçemedim. Adsensede şöyle yazıyor

Hesabınız inceleniyor.

Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz.

Kodu, reklam göstermek istediğiniz her sayfaya yerleştirmeyi unutmayın.

Kodu tekrar kopyalayıp yapıştırmanız gerekirse "Kodu göster" seçeneğini tıklayın.

Yani şuanda ne yapmam lazım bu mailler kafamı çok karıştı açıkcası :)

@CetinbasCihat Selam :)

URL adresinizi rica edebilir miyim?

Bu arada değerli katkılarınızdan dolayı sizi kutluyorum :)

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
@CetinbasCihat Selam :)

URL adresinizi rica edebilir miyim?

Bu arada değerli katkılarınızdan dolayı sizi kutluyorum :)

Selamlar hocam,
Biraz sabırsız davrandım sanırım ama adsenseden cevap aldım :) fotoğraflar konusunda telif sıkıntısı olduğunu içeren mail geldi onları hallettim. Tekrardan yolladım bir sorun gözükmüyor şuan konularımı ekleyip Facebook sayfamdan ziyaretçi çekiyorum bakalım olumsuz bile olsa daha erken olduğunu biliyorum. Bir uzman görüşü tabi ki almak isterimiçeriği de baya değişik :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selamlar hocam,
Biraz sabırsız davrandım sanırım ama adsenseden cevap aldım :) fotoğraflar konusunda telif sıkıntısı olduğunu içeren mail geldi onları hallettim. Tekrardan yolladım bir sorun gözükmüyor şuan konularımı ekleyip Facebook sayfamdan ziyaretçi çekiyorum bakalım olumsuz bile olsa daha erken olduğunu biliyorum. Bir uzman görüşü tabi ki almak isterim Korku Severler - Cinler Hakkında Bilgiler içeriği de baya değişik :)

Selam @CetinbasCihat :)

Evet içerikler oldukça ilginç :) Telif ile ilgili sorunları halletmişseniz muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır. Problem yaşarsanız tekrar iletişime geçebilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Sonunda :) 22 gün sonunda reklamların onaylandığına dair mail aldım :) Sitem 1 aylık sayılır :)